Τετάρτη 28 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ 1940 - 41»
Βιβλιοπαρουσιάσεις σε όλη τη χώρα

Σειρά εκδηλώσεων παρουσίασης της μελέτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41», που κυκλοφορεί από τη «Σύγχρονη Εποχή», πραγματοποιείται αυτές τις μέρες από Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα:

Στην Αττική

-- Αύριο, Πέμπτη, στις 6 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» απ' την ΤΟ Δικηγόρων της ΚΟ Αττικής. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 30/10, στις 6.30 μ.μ., στο Κερατσίνι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ», με ομιλητή τον Δημήτρη Ξεκαλάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 1/11, στις 6.30 μ.μ., στον Πειραιά, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Την Κυριακή 1/11, στις 11 π.μ., στην Παιανία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παιανίας (κεντρική πλατεία), με ομιλήτρια την Αννα Αγαθοκλέους, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.

-- Τη Δευτέρα 2/11, στις 7.30 μ.μ, στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου (Λ. Ιωνίας 96), με ομιλητή τον Αλέξη Ματή, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Νοτίων Συνοικιών.

-- Τη Δευτέρα 2/11, στις 6.30 μ.μ, στη Νίκαια, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας - Ρέντη, με ομιλητή τον Αναστάση Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πελοπόννησο

-- Την Παρασκευή 30/10, στην Τρίπολη, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7.30 μ.μ., με την Στέλλα Χρηστέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

Στη Δυτική Ελλάδα

-- Αύριο, Πέμπτη, στο ΤΕΙ Πάτρας, στο μικρό αμφιθέατρο, 13.00, θα μιλήσει η Σιαδήμα Δώρα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Πέμπτη, στο ΑΕΙ Πάτρας, στο αμφιθέατρο των Ηλεκτρολόγων, 13.00, θα μιλήσει η Τσιουπρά Κωνσταντίνα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Την Παρασκευή 30/10, στο Αγρίνιο, στο Εργατικό Κέντρο, 19.00, θα μιλήσει ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 30/10, στο Αίγιο, στο Εργατικό Κέντρο, 20.00, θα μιλήσει η Ειρήνη Αρμενάκα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 30/10, στην Αμαλιάδα, στο Εργατικό Κέντρο, στις 19.30, θα μιλήσει η Λένα Κορδονούρη, Γραμματέας της ΚΟΒ Αμαλιάδας.

-- Το Σάββατο 31/10, στην Πάτρα, στο Παλαιό Νοσοκομείο, στις 18.30, θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 31/10, στην Ζάκυνθο, στο Μουσικό Γυμνάσιο, στις 19.30, θα μιλήσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 1/11, στο Ληξούρι, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΙ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Βαγγέλης Νικολάτος, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ.

Στην Κ. Μακεδονία

-- Την Παρασκευή 30/10, στη Νάουσα, στις 7 μ.μ., στη ΒΕΤΛΑΝΣ, με ομιλητή τον Κώστα Σιδηρόπουλο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 30/10, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού, με ομιλήτρια την Εφη Κουκούλα, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στη Δυτ. Μακεδονία

-- Σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην Κοζάνη, στο Εργατικό Κέντρο, με τον Νώντα Στολτίδη, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 31/10, στις 7 μ.μ., στη Σιάτιστα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 1/11, στις 5.30 μ.μ., στη Φλώρινα, στο καφέ «Οδό Ονείρων», με τον Γιώργο Μούλη, μέλος του ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ