Τρίτη 17 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πολύνεκρα τροχαία το Σαββατοκύριακο

Βαρύς ήταν ο φόρος αίματος και αυτό το Σαββατοκύριακο αφού -σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας - 32 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 204 τραυματίστηκαν στα 280 τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν συνολικά. Από τους τραυματίες οι 28 είναι σοβαρά.

Τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις άνθρωποι το απόγευμα του Σαββάτου σε τροχαίο, στο 20ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Γέφυρας Κήπων, όταν ΙΧ αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενη μοτοσικλέτα. Εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης εκδηλώθηκε φωτιά στο ΙΧ, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν ο οδηγός Παρασκευάς Μαυρομάτης (70 ετών) και η σύζυγός του Καλλιόπη (63 ετών) και να σκοτωθούν ο οδηγός της μοτοσικλέτας Χρήστος Κυρκούδης (44 ετών) και η συνεπιβάτιδά του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

Στις 10 το βράδυ του Σαββάτου στο 55ο χιλ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας ο 47χρονος Αλντ Ντούσακ Ντουρούλαχ, γερμανικής υπηκοότητας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να χάσει τη ζωή του ο 15χρονος γιος του που επέβαινε στο αμάξι.

Ξημερώματα Κυριακής, θανατηφόρο τροχαίο έγινε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Δίκυκλο που οδηγούσε ο 19χρονος Ελευθέριος Μιχαηλίδης προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός. Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο συνεπιβάτης του Χρήστος Ποτουρίδης, 20 ετών.

Λίγο αργότερα, στο 56ο χιλ. Θεσσαλονίκης - Ιερισσού, το δίκυκλο που οδηγούσε ο Χρήστος Χριστοδούλου βγήκε από την πορεία του και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ