Σάββατο 19 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Χεράκι - χεράκι ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ αναλαμβάνουν το τιμόνι της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Σε αγαστή συνεργασία, με τα όποια δήθεν ιδεολογικά προσχώματα να έχουν πλέον ξεπεραστεί, οι Δ. Καλογερόπουλος, πρώην δήμαρχος Αιγάλεω και στέλεχος της ΝΔ, και Θ. Γκοτσόπουλος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δήμαρχος Παλλήνης, αναλαμβάνουν τη διοίκηση του οργάνου. Ο μεν πρώτος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα προέδρου, ο δε δεύτερος καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου. Να σημειώσουμε ότι μέτοχοι της ΕΕΤΑΑ, η οποία ως σκοπό έχει την παροχή επιστημονικής και τεχνικής βοήθειας στους φορείς της Τοπικής Διοίκησης, είναι φορείς της Τοπικής Διοίκησης, το ελληνικό Δημόσιο και φορείς του κοινωνικού τομέα.

Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους μετόχους, οι οποίοι και πρόκριναν το ηγετικό σχήμα που αναμένεται να εκλέξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΤΑΑ, στη σημερινή συνεδρίασή του.

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη εξέλιξη αντανακλά με πιστότητα την υπέρβαση των προσχηματικών διαφορών που υπήρχαν ανάμεσα στις παρατάξεις που εκπροσωπούν τα δύο κόμματα στην Τοπική Διοίκηση, καθώς αμφότερα υιοθετούν και προωθούν την πολιτική του δραστικού περιορισμού των δαπανών των δήμων, την ανταποδοτικότητα, τις συμπράξεις με το ιδιωτικό κεφάλαιο, την καταστρατήγηση εργασιακών σχέσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ