Σάββατο 16 Απρίλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ξεκινά η διαβούλευση για τις τηλεοπτικές άδειες

Ξεκίνησε από χτες η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο προκήρυξης διεθνούς διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, στο πλαίσιο του ξαναμοιράσματος της σχετικής «πίτας» που προωθεί η κυβέρνηση, μεταξύ των επιχειρηματικών συμφερόντων που δραστηριοποιούνται ή επιδιώκουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός αφορά στις 4 τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, με την τιμή εκκίνησης της δημοπράτησης να ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ και το παράβολο συμμετοχής στο 1% της αξίας.

Το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας προβλέπει τη δημοσίευση της προκήρυξης στις 25/4, υποβολή φακέλων αιτήσεων συμμετοχής στις 9/6, υποβολή συμπληρωματικών πληροφοριών υποψηφίων στις 15/6, ανακοίνωση προεπιλεγέντων στις 25/6, λήξη προθεσμίας προδικαστικών προσφυγών στις 6/7, έκδοση αποφάσεων επί προδικαστικών προσφυγών στις 21/7, ανακοίνωση οριστικού καταλόγου συμμετεχόντων και αποστολή δελτίων συμμετοχής στη δημοπρασία στις 22/7, ενώ, τέλος, ως προβλεπόμενη ημερομηνία διεξαγωγής δημοπρασίας και ανακοίνωση υπερθεματιστών ορίζεται το διάστημα μεταξύ 25 και 30/7.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ