Τρίτη 24 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
ΣΑΚΗΣ ΒΑΡΔΑΛΗΣ
Τα αντιλαϊκά μέτρα δεν τελειώνουν είτε με καπιταλιστική κρίση είτε με ανάπτυξη

Eurokinissi

«Το "success story αλά ΣΥΡΙΖΑ" θα το βρείτε μπροστά σας, γιατί είναι κάλπικο», επισήμανε ο Σάκης Βαρδαλής. Οπως σημείωσε, όσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση να καλλιεργήσει κλίμα ευφορίας, ο κάθε εργαζόμενος και άνθρωπος του μόχθου θα βιώσει τα μέτρα που περνάει τώρα η κυβέρνηση, «όταν θα κληθεί να πληρώσει τα χαράτσια, τις εισφορές για την Ασφάλιση, όταν θα πάει στο γκισέ της Εφορίας, όταν θα πάει να αγοράσει τα απαραίτητα αγαθά».

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως όποτε και αν έρθει η καπιταλιστική ανάπτυξη, όχι μόνο δεν θα δει άσπρη μέρα ο λαός, αλλά «όλα τα μέτρα θα συνεχιστούν. Θα παίρνετε και άλλα, με το επιχείρημα, όμως, τώρα, ότι πρέπει να διατηρηθεί η ανάπτυξη, να εξυγιανθούν παραπέρα τα δημοσιονομικά και να διατηρήσει η οικονομία την ανταγωνιστικότητά της στα πλαίσια της ΕΕ».

«Το ζήτημα για το λαό», τόνισε, «δεν είναι να περιμένει πότε θα ολοκληρωθεί ο οδικός χάρτης του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, πότε θα έρθει η ανάπτυξη που περιμένουν ο ΣΕΒ και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για να ανοίξει ο δρόμος ανάπτυξης υπέρ του λαού, που θα έχει στόχο την ικανοποίηση των εργατικών - λαϊκών αναγκών», ο δρόμος που δείχνει το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ