Τρίτη 7 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καμία ανοχή, καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική!

Στο πλαίσιο της πολύμορφης πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στους εργασιακούς χώρους και στις γειτονιές όλων των Δήμων της Αττικής, με σύνθημα: «Καμία ανοχή - Καμία υποταγή στην αντιλαϊκή πολιτική. Υπάρχει άλλος δρόμος: Λαϊκή συμμαχία για τη Λαϊκή εξουσία», σήμερα και τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Αιγάλεω - Νταμαράκια, πλατεία Αγ. Αικατερίνης, θα μιλήσει ο Βασίλης Βούλγαρης, Γραμματέας της ΤΕ Νοτιοδυτικών συνοικιών.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Ν. Ιωνία, στο δημοτικό θέατρο «Γ. Δομνάκης» (Λυκαονίας & Αρχιμήδους), θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Τριών Ιεραρχών (επί της Θηβών), θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Χαϊδάρι στο Θεατράκι της Γρηγορούσας θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δυτικού Τομέα.

Την Πέμπτη 9/6

-- Στις 7 μ.μ., στην Αγιά Σοφία, στον πεζόδρομο της Παλαμηδίου (Συντριβάνι), θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε εκδήλωση της ΚΟΒ Περάματος, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ