Τρίτη 19 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΤΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Εκθεση εικαστικών έργων με θέμα το σύνθημα του 42ου Φεστιβάλ

Με αφορμή το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Κέρκυρας της ΚΝΕ διοργανώνουν έκθεση εικαστικών έργων Τέχνης με θέμα το κεντρικό σύνθημα του Φεστιβάλ: «Αγώνας, Γνώση, Τόλμη, Αντοχή - "Να προχωράς κι εσύ καθώς προβαίνει μπρος η Ιστορία" (Ναζίμ Χικμέτ)».

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν τους καλλιτέχνες να συμμετάσχουν σημειώνοντας:

«Ο ταξικός αγώνας, η γνώση, η τόλμη και η αντοχή σε οποιεσδήποτε δυσκολίες προκύπτουν από την ταξική πάλη αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες, ώστε ο λαός μας, οι λαοί όλου του κόσμου, να προχωρήσουμε εμπρός, να εκπληρώσουμε την ιστορική μας αποστολή, που δεν είναι άλλη από την οριστική κατάργηση κάθε εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Για την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας, που μόνο σε αυτήν οι λαοί θα αφήσουμε πίσω μας μια για πάντα την προϊστορία που βιώνουμε σήμερα και θα βαδίσουμε αποφασιστικά στις λεωφόρους του μέλλοντος!

Στο πλαίσιο αυτό, η σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία μπορεί να εμπνεύσει το λαό μας εμπνεόμενη και η ίδια από τον αλύγιστο ταξικό αγώνα».

Ο κάθε καλλιτέχνης καλείται να φιλοτεχνήσει ένα (1) έως τέσσερα (4) έργα με βάση την παραπάνω θεματική. Τα έργα θα εκτεθούν στο χώρο του Φεστιβάλ στην Κέρκυρα (Κιόσκι Πάνω Πλατείας), την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη 2016. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται μέχρι την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στο τηλέφωνο 6997.233.616 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: kkeker@gmail.com


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ