Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Μη μένεις στην εξέδρα θεατής. Αγωνίσου!

Αυτό το Σάββατο ξεκινάνε οι εκδηλώσεις του Αθλητικού Camp, στο πλαίσιο των κεντρικών εκδηλώσεων του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Aπό το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 σε γειτονιές της Αθήνας που διοργανώθηκε το καλοκαίρι στο πλαίσιο του Αθλητικού Camp
Aπό το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 σε γειτονιές της Αθήνας που διοργανώθηκε το καλοκαίρι στο πλαίσιο του Αθλητικού Camp
Ξεκινά το Σάββατο 17 Σεπτέμβρη - για 5η συνεχόμενη χρονιά - το Αθλητικό Camp που διοργανώνει η ΚΝΕ στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη με δραστηριότητες και μέσα στο κεντρικό τριήμερο εκδηλώσεων στο Πάρκο «Α. Τρίτσης».

«Μη μένεις στην εξέδρα θεατής. Αγωνίσου! Κάνε τον αθλητισμό μέρος της ζωής σου!» καλεί η ΚΝΕ απευθυνόμενη σε κάθε νέο και νέα, καλώντας τους να δώσουν μαζικό «παρών» στις εκδηλώσεις του camp.

Στο Αθλητικό Camp θα κορυφωθεί η πολύμορφη δραστηριότητα - παρέμβαση της ΚΝΕ για το δικαίωμα της νεολαίας στην άθληση και τη φυσική αγωγή. Ο αθλητισμός, όπως και οι υπόλοιπες σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας σε μόρφωση, δουλειά, πολιτισμό, συνθλίβεται στη σημερινή κοινωνία που λειτουργεί με σκοπό το κέρδος. Το Αθλητικό Camp αναδεικνύει στην πράξη τη σημασία και την αναγκαιότητα της φυσικής αγωγής ως δραστηριότητας που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας, της προσωπικότητας και ποιότητας ζωής, που καλλιεργεί αγωνιστικές, συλλογικές αξίες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του camp έχει ως εξής:

  • 17 Σεπτέμβρη: Τουρνουά 3on3 μπάσκετ, στις 5 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας, Περιστέρι (στάση μετρό «Περιστέρι»).
  • 18 Σεπτέμβρη: Αγώνας δρόμου 4 και 8 χιλιομέτρων «Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά!» μέσα στο Πάρκο «Α. Τρίτσης». Αφετηρία στις 5 μ.μ., από την πύλη Εργατικών Κατοικιών (Διοβουνιώτη & Σπύρου Μουστακλή).
  • 22 Σεπτέμβρη: Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στις 8 μ.μ., στο χώρο του Αθλητισμού, θα γίνει συζήτηση με τον Γραμματέα της Ενωσης Κομμουνιστικής Νεολαίας Βραζιλίας, με θέμα «Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016, μια γιορτή των μονοπωλίων».
  • 23 Σεπτέμβρη: Στο Στέκι Αθλητισμού του Φεστιβάλ, στις 8.30 μ.μ., θα διεξαχθεί τουρνουά σκακιού Μπλιτζ.
  • 24 Σεπτέμβρη: Γνωριμία με την αναρρίχηση στις 9 π.μ., στο αναρριχητικό πεδίο Φυλής. Πληροφορίες σχετικά με την αναρρίχηση και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6942.834.660 & 6974.358.305.

Γενικά για τις δραστηριότητες του camp οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sportscampkne2016@gmail.com και στο τηλέφωνο 6934.672.360 (9 π.μ. με 4 μ.μ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ