Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Μεγάλα Φεστιβάλ της ΚΝΕ αυτήν τη βδομάδα

Μεγάλες νεανικές γιορτές είναι τα Φεστιβάλ της ΚΝΕ ανά την Ελλάδα που θα γίνουν και αυτήν τη εβδομάδα, όπου πέρα από το τριήμερο της Θεσσαλονίκης που ξεκινά την Πέμπτη, το 42ο Φεστιβάλ ταξιδεύει σε πολλές ακόμα μεγάλες πόλεις. Οι εκδηλώσεις τους, μαζί με τις μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις και ομιλίες είναι γεμάτες μουσικές, αφιερώματα, συζητήσεις και εκθέσεις, επιδείξεις και φυσικά λαϊκά και νεανικά γλέντια. Παραθέτουμε παρακάτω επιγραμματικά τις πόλεις όπου θα γίνουν εκδηλώσεις αυτήν τη βδομάδα:

  • Παρασκευή, 16 Σεπτέμβρη

Λιβαδειά, στο Ζάππειο. Ομιλητής: Θανάσης Παππάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

  • Διήμερα Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Σεπτέμβρη

Πάτρα, στις 8 μ.μ., στο ΤΕΙ, όπου τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Την Παρασκευή, θα γίνει συζήτηση με θέμα «Μύθοι και πραγματικότητα για το σύγχρονο ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο», με ομιλήτρια την Ζωή Χαχάμη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, συναυλία με τους Onirama, συναυλία με τους Δημήτρη Μπάση, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μανώλη Ανδρουλιδάκη, ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει και συναυλία με την Γλυκερία.

Καλαμάτα, στις 8.30 μ.μ. στο πάρκο Λιμενικού, όπου τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Την Παρασκευή θα γίνει συναυλία με τους Γιάννη Γιοκαρίνη και Λάκη Παπαδόπουλο και το Σάββατο συναυλία με τους Θάνο Μικρούτσικο και Μίλτο Πασχαλίδη.

Ηράκλειο, στο Πάρκο Κομμένο Μπεντένι, όπου τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Πλήθος συγκροτημάτων πλαισιώνουν και τις δυο μέρες το πρόγραμμα.

Λάρισα, στις 8.30 μ.μ., στην Κοίτη Πηνειού, όπου την πρώτη μέρα θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Την Παρασκευή θα γίνει συναυλία με τους Θάνο Μικρούτσικο και Μίλτο Πασχαλίδη. Το Σάββατο, συζήτηση «Οι διεθνείς εξελίξεις, ο πόλεμος και το μεταναστευτικό» με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ, αφιερώματα και πολλές συναυλίες.

Βόλος, στις 8.30 μ.μ., στο πάρκο Ρήγα Φεραίου πίσω από το Δημαρχείο. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και συναυλία θα δώσουν οι Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανώλης Ανδρουλιδάκης.

Γιάννενα, στις 7 μ.μ., στο πάρκο Λιθαρίτσια, όπου τη δεύτερη μέρα θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου και συναυλία θα δώσει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Χαλκίδα, στις 7 μ.μ., στο πάρκο Βούρκου. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

  • Σάββατο, 17 Σεπτέμβρη

Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Κήπο, με συναυλία από τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Μανώλη Φάμελο, Νίκο Ζιώγαλα.

Πρέβεζα, στις 8 μ.μ., στο 1ο (παλιό) Γυμνάσιο, με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Κυριακή, 18 Σεπτέμβρη

Καρδίτσα, στις 8 μ.μ., στο Παυσίλυπο, με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μεγάλα Φεστιβάλ τις επόμενες μέρες (2017-09-14 00:00:00.0)
Φεστιβαλικές εκδηλώσεις τις επόμενες μέρες (2017-08-30 00:00:00.0)
«Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό» (2011-09-09 00:00:00.0)
Πολιτικές συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις (2011-09-07 00:00:00.0)
Σε μεγάλες πόλεις (2011-09-06 00:00:00.0)
Σε δέκα πόλεις της Μακεδονίας (2010-08-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ