Παρασκευή 10 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Συλλαλητήριο κατά του ΝΑΤΟικού Στρατηγείου της Λάρισας

Τη διοργάνωση μεγάλου συλλαλητηρίου με αφορμή τη δεύτερη επέτειο λειτουργίας του ΝΑΤΟικού Στρατηγείου της Λάρισας, προτείνει η Συντονιστική Γραμματεία Φορέων Νομού Λάρισας κατά του Πολέμου, προς τους φορείς της Θεσσαλίας, τις Επιτροπές Ειρήνης της Θεσσαλίας, τις Αντιπολεμικές κινήσεις και Επιτροπές.

«Το Σεπτέμβρη, τονίζεται στην ανακοίνωση - κάλεσμα, συμπληρώνονται δύο χρόνια παρουσίας και λειτουργίας του ΝΑΤΟικού Στρατηγείου στην περιοχή μας. Προτείνεται η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το απόγευμα, 2 Σεπτέμβρη στον Τύρναβο. Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όλων των φορέων της Θεσσαλίας που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση, την Πέμπτη 16 Αυγούστου, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας.

Το αίτημα για απομάκρυνση του Στρατηγείου και των ξένων βάσεων από την πατρίδα μας, για τη διάλυση του ΝΑΤΟ, για έξοδο της χώρας από την εγκληματική λυκοσυμμαχία, πρέπει να συσπειρώσει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Ο αγώνας κατά του ΝΑΤΟ είναι αγώνας κατά του πολέμου, υπέρ της ειρήνης, της φιλίας και της συνεργασίας ανάμεσα στους λαούς. Η ενίσχυση του αντιπολεμικού, φιλειρηνικού κινήματος αποτελεί ενίσχυση του λαϊκού κινήματος και των λαϊκών αγώνων για μια καλύτερη ζωή. Αποτελεί επίσης ουσιαστική συμβολή στην ενίσχυση του διεθνούς κινήματος κατά του ιμπεριαλισμού και της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ