Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Μέρα «κόκκινης προσφοράς» η 17η Νοέμβρη

Μέρα «κόκκινης προσφοράς» στο Κόμμα αποφάσισε να ανακηρύξει την αυριανή μέρα, μέρα συμπλήρωσης των 98 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, το Γραφείο Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ.

Η απόφαση πάρθηκε στη Συνεδρίαση του Οργάνου την περασμένη Κυριακή και έχει ως στόχο την «Πέμπτη 17/11 να φτάσει η Οργάνωση Περιοχής, κάθε Τομεακή Οργάνωση, κάθε ΟΒ και σύντροφος στο 45% του πλάνου μας!», όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Περιοχής, που καλεί «όλα τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι την Πέμπτη, να κάνουμε κάλεσμα σε όλη τη νεολαία να προσφέρει και αυτή σε αυτή την προσπάθεια. Να αποδείξουμε έμπρακτα ότι σε πείσμα των καιρών θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της επαναστατικής πάλης, τη σημαία των πιο δίκαιων και όμορφων διεκδικήσεων, τη σημαία της αιώνιας συγκλονιστικής Ιστορίας του Κόμματός μας και των 50 χρόνων της ΚΝΕ. Κάτω από αυτή τη σημαία θα προχωρήσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και πίστη στους σκοπούς μας».

«Η εργατική τάξη και η νεολαία», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΓΠ της ΚΝΕ, «γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα χρήματα που θα δώσουν στο Κόμμα θα είναι χρήματα που θα αξιοποιηθούν στο δικό τους αγώνα, για τα δικά τους συμφέροντα, γνωρίζουν πολύ καλά ότι καμία σχέση δεν έχει το ΚΚΕ με τα άλλα αστικά, οπορτουνιστικά κόμματα. Απευθυνόμαστε πλατιά στους χιλιάδες νέους που βρεθήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα μαζί στους αγώνες για το μέλλον και τη ζωή που μας αξίζει, στους χιλιάδες νέους που έχουμε τα ίδια όνειρα και ανησυχίες. Στο δικό τους υστέρημα βασίζεται το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, η δύναμη που μάχεται για το δίκιο της εργατικής τάξης και της νεολαίας».

Ενώ, αφού αναφέρει μια σειρά από ιστορικά και σύγχρονα παραδείγματα ανιδιοτελούς προσφοράς στο Κόμμα, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες, σημειώνει:

«Αυτό είναι το Κόμμα μας. Γεμίζουμε περηφάνια από την Ιστορία του και βάζουμε στόχο να σταθούμε στο μπόι των απαιτήσεων σε όλες τις συνθήκες.

Καθημερινός μας στόχος ήταν, είναι και θα είναι να αποδείξουμε στη νεολαία ότι θα παλέψει και θα ζήσει περισσότερα από αυτά "που είναι φτιαγμένη να ζήσει", ότι πλάι στο Κόμμα της και με τον αγώνα της θα ζήσει όσα της έχουν στερήσει.

Από την Πέμπτη μετράμε αντίστροφα ένα χρόνο από την επέτειο των 100 χρόνων του ΚΚΕ και των 50 χρόνων της ΚΝΕ, με αφετηρία την Πέμπτη στήνουμε γιορτή κάνοντας το Κόμμα μας πιο ισχυρό και οικονομικά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ