Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαμαρτυρία Συνδικάτων στον πρόεδρο της Βουλής

πΣε συνάντηση που είχαν χτες το πρωί με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, εκπρόσωποι των φορέων που διοργάνωσαν το χτεσινό συλλαλητήριο στην Ομόνοια ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα, εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων που επέβαλε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Σταύρος Λίτσας, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, ο Αλέκος Περράκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, ο Παναγιώτης Κατάρας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου & Χάρτου και η Ελπίδα Παντελάκη, ΓΓ της ΕΕΔΥΕ.

Μεταξύ άλλων, σημείωσαν ότι η σημερινή κυβέρνηση γράφει το δικό της ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του αυταρχισμού, σε μια περίοδο που οι εξελίξεις στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές για όλους τους λαούς, όπως και για τον ελληνικό. Ο Ν. Βούτσης, από την πλευρά του, υπερασπίστηκε τη σημασία της επίσκεψης Ομπάμα για τη χώρα και αναλώθηκε σε δεσμεύσεις χωρίς αντίκρισμα ότι θα επιδιωχθεί «η μεγαλύτερη δυνατή ελευθερία στις επικείμενες συγκεντρώσεις».

Στο μεταξύ, την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση των χτεσινών διαδηλώσεων ενάντια στην επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, καταδικάζουν με αποφάσεις τους οι φοιτητικοί Σύλλογοι: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Μεταλλειολόγοι ΕΜΠ, ΝΦΕΕΜΠ, Φυσικό ΕΚΠΑ, Πολιτικό ΕΚΠΑ, Ιστορικό - Αρχαιολογικό ΕΚΠΑ, Δασκάλων (ΠΤΔΕ) ΕΚΠΑ, Νηπιαγωγών (ΤΕΑΠΗ) ΕΚΠΑ, Τουρκικών Σπουδών ΕΚΠΑ, Νοσηλευτική ΕΚΠΑ, Πληροφορική ΕΚΠΑ, ΦΕΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ