Τρίτη 22 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΤΡΙΠΟΛΗ.-- Τουλάχιστον 20 άτομα σκοτώθηκαν την Κυριακή σε συγκρούσεις τοπικών φυλών στην πόλη Σάμπχα της Νότιας Λιβύης, με αφορμή την επίθεση ενός πιθήκου σε νεαρά κορίτσια.

ΒΙΕΝΝΗ.-- Δυτικές διπλωματικές πηγές στην έδρα του διεθνούς οργανισμού Ατομικής Ενέργειας στη Βιέννη δήλωσαν χτες σε διεθνή πρακτορεία πως το Ιράν άρχισε τις εξαγωγές «ποσοτήτων βαρέος ύδατος» υλικού που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ατομικών όπλων.

ΚΙΓΚΑΛΙ.-- Εκπρόσωπος της Καθολικής Εκκλησίας στη Ρουάντα απολογήθηκε την Κυριακή για το βρώμικο ρόλο καθολικών επισκόπων και άλλων ιεραρχών στη γενοκτονία εκατοντάδων χιλιάδων Τούτσι το 1994.

ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ.-- Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από τα ξημερώματα χτες ένας 46χρονος αστυνομικός στο Σεντ Λούις αφότου δέχτηκε δύο σφαίρες στο πρόσωπο από άγνωστο, ενώ βρίσκονταν μέσα στο περιπολικό του. Η επίθεση στο Μισούρι έγινε λίγες ώρες μετά την εκδήλωση παρόμοιας επίθεσης στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, όπου ένας αστυνομικός ντετέκτιβ πυροβολήθηκε θανάσιμα, ενώ καθόταν στο περιπολικό του και έγραφε μία κλήση για τροχαία παράβαση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ