Παρασκευή 20 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καλωσόρισμα και από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας

Καλωσορίζοντας τα προσφυγόπουλα στα σχολεία, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή του, ότι «οι πρόσφυγες - μετανάστες δεν είναι εχθροί της εργατικής τάξης, αλλά θύματα του ίδιου εκμεταλλευτικού συστήματος που εμάς μας στερεί το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία, που τσακίζει τους μισθούς και τις συντάξεις μας, τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, που μας φορτώνει όλο και περισσότερους φόρους, εμπορευματοποιεί και ιδιωτικοποιεί την Υγεία, την Παιδεία και όλες τις ανάγκες μας. Αυτό το σύστημα κάνει και τον πόλεμο για τα κέρδη των λίγων, σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους και εκατομμύρια πρόσφυγες».

Το ΕΚΛ καταγγέλλει τους εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής και άλλων τέτοιων οργανώσεων, που σπέρνουν το δηλητήριο του μίσους και του ρατσισμού απέναντι στους πρόσφυγες, ακόμα και στα μικρά παιδιά και καλεί κάθε εργαζόμενο, άνεργο, κάθε γονιό να απομονώσει τα φασιστοειδή και να εκφράσει ενεργά τη στήριξη συμμετοχής των προσφυγόπουλων στη δημόσια εκπαίδευση.

Ανακοινώσεις καταδίκης της Χρυσής Αυγής για τη δράση μελών της στο σχολείο του Περάματος εξέδωσαν η Ενωση Γυναικών Λάρισας, (μέλος ΟΓΕ) και η Γραμματεία Λάρισας της ΕΕΔΥΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ