Τετάρτη 29 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εγκρίθηκε η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Εργων

Νόμιμο κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο διευρύνονται οι αρμοδιότητες της προσωρινής «Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Εργων, μελέτης και κατασκευής Ολυμπιακών Εργων» του ΥΠΕΧΩΔΕ που συστάθηκε πριν από ένα χρόνο. Η θητεία της εν λόγω υπηρεσίας θα είναι πενταετής, καθώς θα καταργηθεί μετά την Ολυμπιάδα του 2004.

Στις αρμοδιότητες της Ειδικής Υπηρεσίας υπάγονται η μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη και εποπτεία των εξής ολυμπιακών έργων: 1) Ολυμπιακό κέντρο κωπηλασίας - κανό - καγιάκ στο Σχοινιά Μαραθώνα. 2) Ολυμπιακό κέντρο κανό - σλάλομ. 3) Ολυμπιακό κέντρο ιστιοπλοΐας στον Αγιο Κοσμά. 4) Ολυμπιακές εγκαταστάσεις beach volley, πυγμαχίας, tackwondo και χειροσφαίρισης (προκριματικοί) στο ολυμπιακό συγκρότημα του Φαληρικού Ορμου και της ευρύτερης περιοχής του. 5) Ολυμπιακές εγκαταστάσεις baseball, hockey, καλαθοσφαίρισης (προκριματικοί) χειροσφαίρισης (τελικοί) και ξιφασκίας στο ολυμπιακό συγκρότημα του Ελληνικού. 6) Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του μοντέρνου πεντάθλου και της αντιπτέρισης στο ολυμπιακό συγκρότημα στο Γουδί.

Η ίδια υπηρεσία θα είναι, επίσης, υπεύθυνη για τις απαιτούμενες αναπλάσεις και τα αναγκαία έργα υποδομής σε σχέση με τα παραπάνω έργα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ