Κυριακή 19 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Εκδήλωση προς τιμήν του Γιάννη Ζέβγου, με αφορμή την επέτειο 70 χρόνων από τη δολοφονία του, διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, αύριο Δευτέρα, στις 12 μ., στο σημείο που δολοφονήθηκε, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Γεωργίου Σταύρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο Γιάννης Ζέβγος ήταν αναπληρωματικό μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ και δολοφονήθηκε στις 20 Μάρτη του 1947. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 26 Μάρτη, στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Βόρειου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τα Παραρτήματα Ν. Ιωνίας, Ν. Ηρακλείου, Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής στους 22 κομμουνιστές αντιστασιακούς ήρωες του Μπλόκου της Καλογρέζας (15 Μάρτη 1944). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του μνημείου των εκτελεσθέντων, με προσυγκέντρωση στις 10.15 π.μ., στην πλατεία Αναπήρων στην Καλογρέζα. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ προβάλλει το ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΚΕ του Κόμματος, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε»: Αύριο Δευτέρα, στις 8 μ.μ., στο πολύκεντρο Δήμου Φαιστού, στις Μοίρες. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ. Την Κυριακή 26 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Στους χώρους των εκδηλώσεων θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

-- Την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής», «Το Γυναικείο Ζήτημα από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή» της Α. Μ. Κολοντάι, θα παρουσιάσει η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ την Τετάρτη 22 Μάρτη, στις 6.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «ΕΣΠΕΡΙΑ». Θα μιλήσει η Σούλα Βλισίδου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ