Κυριακή 19 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με το ΚΚΕ για το δίκιο μας και τις σύγχρονες ανάγκες μας

«Αλλη μια συμφωνία, άλλη μια λεηλασία. Φτάνει πια!» το σύνθημα της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης, που κορυφώνεται με τις αυριανές συγκεντρώσεις

Με περισσότερες από 50 συγκεντρώσεις στην Αττική και σε όλη τη χώρα κορυφώνεται αύριο, Δευτέρα, η πανελλαδική πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ που ξεκίνησε στις αρχές της βδομάδας.

Στις εκατοντάδες εξορμήσεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες παρεμβάσεις που προηγήθηκαν, συζητήθηκε με χιλιάδες εργαζόμενους και ανθρώπους των λαϊκών στρωμάτων η ανάγκη να υψωθεί τείχος λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης απέναντι στο νέο πακέτο μέτρων που διαπραγματεύεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Ο μόνος δρόμος για να αποκρούσει ο λαός την επίθεση στα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, να διεκδικήσει αναπλήρωση των απωλειών, να βγάλει στο προσκήνιο τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, είναι να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα, να ενισχυθεί η Κοινωνική Συμμαχία, να δυναμώσει η συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Αυτός είναι ο δρόμος για να προετοιμάσουμε τις νέες αναμετρήσεις, τους νέους νικηφόρους αγώνες, με στόχο την εξουσία που θα εκφράζει τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα.


ΣΕΛ.  7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ