Σάββατο 8 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πανεξόρμηση αύριο με τον «Ριζοσπάστη»!

Στον αυριανό «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» δημοσιεύεται η Πολιτική Απόφαση του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ, που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο, επομένως με την εφημερίδα στο χέρι, η οποία θα περιέχει το σημαντικό αυτό πολιτικό ντοκουμέντο του Κόμματος, κάνουμε τη νύχτα μέρα, για να φτάσει σε χιλιάδες εργαζόμενους, λαϊκούς ανθρώπους, για να μπει σε πολλά εργατικά - λαϊκά σπίτια.

Ηδη οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ έχουν καθορίσει τα πλάνα τους και έχουν καταρτίσει το σχεδιασμό τους για να πραγματοποιήσουν πλατύ άνοιγμα σε τόπους δουλειάς και συνοικίες. Για πολλές Οργανώσεις μάλιστα, η εξόρμηση ξεκινά από σήμερα που θα φτάσει ο «Ριζοσπάστης» στα κομματικά γραφεία, και ήδη έχουν κανονιστεί ραντεβού μελών και οπαδών, καθώς και συσκέψεις για να ξεκινήσει νωρίτερα η διακίνηση. Τη Δευτέρα η πανεξόρμηση περιλαμβάνει περιοδείες και παρεμβάσεις σε τόπους δουλειάς και μόρφωσης: Σε εργοστάσια, λιμάνια, εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, σχολές κ.α.

Αλλωστε υπάρχει πλούσια πείρα από τις πρόσφατες επιτυχημένες εξορμήσεις με την εφημερίδα μας, τόσο με τις Θέσεις της ΚΕ όσο και με την Εισήγηση για το Συνέδριο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο «Ριζοσπάστης» της Παρασκευής 31 Μάρτη, με ένθετη την Εισήγηση της ΚΕ και ρεπορτάζ από την έναρξη του Συνεδρίου, είχε διπλάσια κυκλοφορία από τη συνηθισμένη καθημερινή, κάτι που δείχνει τις δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμα καλύτερη διάδοση της εφημερίδας του Κόμματος.


«Ισχυροποιούμε το ΚΚΕ. Για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία. Για την εξουσία, το σοσιαλισμό». Αυτό ήταν το σύνθημα του 20ού Συνεδρίου, και στην Πολιτική Απόφαση αναλύονται τα καθήκοντα που αναλαμβάνει το Κόμμα για τα επόμενα χρόνια, που αφορούν άμεσα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία λοιπόν! Με πίστη στο δίκιο και στη δύναμη της εργατικής τάξης, κλιμακώνουμε τη συζήτηση και τη δράση παντού, για την ισχυροποίηση του Κόμματος. Για την ανασύνταξη του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος και την ενίσχυση της Κοινωνικής Συμμαχίας. Για την ένταση της πάλης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για να γίνει υπόθεση του λαού ο αγώνας να απεμπλακεί η Ελλάδα από τους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ