Τρίτη 23 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος, για την παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967 - 1974», που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ.

Σήμερα Τρίτη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Κατασκευών Αττικής καλεί σε εκδήλωση στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46, στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια), αφιερωμένη στη δράση των κομμουνιστών οικοδόμων στη δικτατορία. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει φωτογραφική έκθεση από τους αγώνες εναντίον του πραξικοπήματος και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 5.30 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ ΕΒΕ Αττικής καλεί σε εκδήλωση στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46, στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πετραλώνων Αττικής καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου Διαμερίσματος (Τριών Ιεραρχών). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ του 7ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα του Πολυδύναμου Κέντρου (Πανόρμου 59, Αμπελόκηποι). Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ, η ΚΟΒ 5ου Διαμερίσματος Πειραιά καλεί στα γραφεία της (Κριεζώτου 40). Θα μιλήσει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πολίχνης και Μετεώρων καλούν σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Αμπελοκήπων και Μενεμένης Θεσσαλονίκης καλούν σε εκδήλωση στη βιβλιοθήκη Αμπελοκήπων, με ομιλήτρια τη Νένα Νικοπολιτίδου, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ