Τετάρτη 12 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ ΣΤΑ ΤΑΞΙ
Διαμαρτυρία αύριο στο υπουργείο Μεταφορών

Συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» στη Μεσογείων και πορεία στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη, στις 10 π.μ., οι Επιτροπές Αγώνες της ΠΑΣΕΒΕ στα Ταξί και απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στους συναδέλφους τους.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, παρά τα «πανηγύρια» κυβέρνησης και βιομηχάνων για το «κλείσιμο» της «αξιολόγησης», την «τροχιά ανάπτυξης» που μπαίνει η οικονομία και τα «ρεκόρ στον Τουρισμό» για τους αυτοαπασχολούμενους ταξιτζήδες, «συνεχίζεται η αναδουλειά, παρά τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται την Αθήνα, συνεχίζεται το κυνηγητό στις πιάτσες ακόμα και από το δήμο Αθηναίων, συνεχίζονται οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών».

Παράλληλα με αυτά, συνεχίζει η ανακοίνωση, ενισχύονται οι μεγάλες ελληνικές και ξένες εταιρείες, που επιδιώκουν να συγκεντρώσουν τις επιβατικές μεταφορές στα χέρια τους και στο χώρο των Ταξί. Οι Επιτροπές Αγώνα θυμίζουν ότι στις κινητοποιήσεις του 2011 η ΠΑΣΕΒΕ σταθερά υποστήριζε ότι δεν υπάρχει καλή και κακή «απελευθέρωση», όταν άλλες δυνάμεις, που απαρτίζουν τη σημερινή συνδικαλιστική πλειοψηφία, ζητούσαν «απελευθέρωση με όρους και προϋποθέσεις».

Οι Επιτροπές Αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ στα Ταξί παλεύουν και απαιτούν: Αφορολόγητο όριο 20.000 και επιπλέον 5.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος, καμιά κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού, πρώτης και δεύτερης κατοικίας, επαγγελματικού οχήματος, «πάγωμα» των χρεών προς ασφαλιστικά ταμεία και εφορία, κεφαλαιοποίηση των χρεών χωρίς προσαυξήσεις και πρόσθετα τέλη. Κατάργηση όλων των νόμων της απελευθέρωσης (4070/12 - 4093/12).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ