Τρίτη 1 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 9 μ.μ., στο Αλιβέρι στην ταράτσα των γραφείων του ΚΚΕ (Κ. Κάλλα 4) προβάλλεται η ταινία «Πώς δενότανε τ' ατσάλι».

Αύριο, Τετάρτη:

-- Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, στις Αγίες Παρασκιές, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Ηρακλείου, στις 8 μ.μ., με θέμα «100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση: Διδάγματα για το σήμερα», με ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τα 100χρονα της Οκτωβριανής Επανάστασης.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου:

-- Στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Μανταμάδου Λέσβου καλεί σε λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα του Χιωτέλλη (στο Μανταμάδο).

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου:

-- Στις 6 μ.μ., στην Ικαρία, στη θέση «Πελεκητό» Καραβοστάμου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής για τους Ικαριώτες μαχητές του ΔΣΕ. Θα τοποθετηθεί μαρμάρινη πλάκα και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με αντάρτικα τραγούδια από νεολαίους του Καραβοστάμου.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Δήλεσι, στην πλατεία, διοργανώνεται λαϊκό γλέντι με χορό, τραγούδια, φαγητό και κρασί για τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες της περιοχής.

-- Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Ηράκλειο, στις 10 π.μ., με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Ικαρία, στο Καραβόσταμο (Ρέμα), σε εκδήλωση για τον ΔΣΕ θα μιλήσει στέλεχος της ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων και θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

-- Οι ΚΟ Αιγιάλειας καλούν σε λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ. στα Ψηλά Αλώνια.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου:

Στις 11 π.μ., η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, καταθέτει στεφάνια στο κοινοτάφιο έξω από τη Λέκκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ