Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Με ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων προχωρούν οι διεργασίες αναδιάταξης

Ανεβάζουν ταχύτητες οι διάφοροι παράγοντες στην πέραν του ΣΥΡΙΖΑ εγχώρια σοδιαλδημοκρατία, στη διαδικασία αναζήτησης ηγεσίας και συγκρότησης ενός «νέου» φορέα, εναλλακτικής για τη διαχείριση της εξουσίας του κεφαλαίου.

Πληροφορίες από το Ποτάμι αναφέρουν ότι «κλείδωσε» και η υποψηφιότητα του Στ. Θεοδωράκη. Από το μόρφωμα, ωστόσο, διευκρινίζουν ότι «το Ποτάμι δεν μπαίνει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, δεν διεκδικεί την ηγεσία της», αλλά «θέλει ένα νέο Κίνημα που θα τα αλλάξει όλα». Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας, έλεγε χτες σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι τους ενδιαφέρει η δημιουργία ενός νέου φορέα και όχι να γίνουν τμήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Πάντως, και από το ΠΑΣΟΚ λένε ότι η όλη διαδικασία αναφέρεται σε έναν καινούργιο φορέα και όχι σε συνέχεια της ΔΗΣΥ.

Θυμίζουμε ότι υποψηφιότητα έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής η Φώφη Γεννηματά και ο Γ. Ραγκούσης. Ο Γ. Καμίνης αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του την προσεχή Δευτέρα, ενώ ο Γ. Μανιάτης θα ανοίξει τα χαρτιά του σε συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Πέμπτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ