Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ., στον Πλαταμώνα (Ολατζάκ) Καβάλας, οι Οργανώσεις Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες ΕΛΑΣίτες στη μάχη του Τσαλ Νταγ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Μπάμπη Φωτιάδη, μέλος του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ομιλία από τον Θόδωρο Κοντογεωργίου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, γλέντι με αντάρτικα και λαϊκά τραγούδια. Η αναχώρηση από την Καβάλα θα γίνει στις 9 π.μ. από τον Δημοτικό Κήπο.

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, η ΚΟ Λουτρακίου - Περαχώρας καλεί σε συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στις 8 μ.μ., στο Αγρίνιο, στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 95 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ποσοτίδης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ