Σάββατο 26 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέος αντιλαϊκός γύρος με σημείο εκκίνησης τη ΔΕΘ

Τα σχέδιά τους να πάρουν απάντηση, με μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που καλεί το ΠΑΜΕ, στις 9 Σεπτέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

  • Κλίμα προσδοκιών επιχειρεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση ενόψει ΔΕΘ, για να συσκοτίσει το νέο γύρο της επίθεσης που ετοιμάζεται να εξαπολύσει, μέσα και από την 3η «αξιολόγηση».
  • Σε συναντήσεις με εργοδοτικούς φορείς, ο πρωθυπουργός διαμορφώνει την ατζέντα της επόμενης περιόδου και καλεί το λαό να στοιχηθεί πίσω από τα συμφέροντα του κεφαλαίου, αξιοποιώντας γι' αυτόν το σκοπό και την επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα, που προγραμματίζεται για τις αρχές Σεπτέμβρη.
  • Ο πήχης της αντιλαϊκής πολιτικής για το 2018 έχει βάση το στόχο για πρωτογενή πλεονάσματα 6,6 δισ. ευρώ, που θα ματώσουν κι άλλο το λαό, καθώς και τις ανατροπές στα Εργασιακά και στον συνδικαλιστικό νόμο.
  • Δ. Κουτσούμπας: Στις 9 Σεπτέμβρη, οι εργαζόμενοι όλης της χώρας δίνουν μια πρώτη αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση, στο συλλαλητήριο που οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα είμαστε παρόντες, απαιτώντας αυξήσεις μισθών, αυξήσεις σε κοινωνικές παροχές, αυξήσεις συντάξεων, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και βεβαίως κατάργηση όλων των αντιλαϊκών νόμων και μέτρων, των μνημονίων.

ΣΕΛ.  6

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ