Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ζητείται θέαμα και... θεατές

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Αριαν Κόμαζετς (ΑΕΚ)

Sportidea

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Αριαν Κόμαζετς (ΑΕΚ)
«Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει», έλεγε ένα παλιό γνωστό τραγούδι και συνήθως πολλοί το χρησιμοποιούν όταν θέλουν να γράψουν το αναγγελτικό της έναρξης κάποιου πρωταθλήματος. Για το σημερινό μας αφιέρωμα, όμως, στην Α1 μπάσκετ ίσως ο καλύτερος πρόλογος να ήταν ο γνωστός αυτός στίχος αλλά με μια διαφορά. Βλέπετε, μπορεί το πρωτάθλημα να αρχίζει μα για την εξέδρα παραμένει άγνωστο αν θα... πλημμυρίσει. Ισως και να συμβεί αυτό μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα και των βροχοπτώσεων, αφού είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά... κλειστά γήπεδα της χώρας. Ετσι, υπάρχει κάποιος τρόπος να πλημμυρίσει η εξέδρα, γιατί αν πάρουμε ως βάση τα περσινά δεδομένα από την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα, σίγουρα το ερώτημα θα παραμείνει ακέραιο. Λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 και κανείς σήμερα δεν είναι σε θέση να πει ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι το σκηνικό με τις άδειες εξέδρες, που είδαμε πέρσι τόσο στα εγχώρια παιχνίδια όσο και σε αυτά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δε θα επαναληφθεί. Το άθλημα τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα, συνυφασμένο με τη διεθνή του πορεία στην Ευρώπη, ακολουθεί την κατιούσα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Οσοι πανηγύρισαν με τη συμφωνία ΦΙΜΠΑ-ΟΥΛΕΜΠ και θεώρησαν ότι η περσινή διασπασμένη χρονιά αποτελεί μόνο μαύρο παρελθόν απογοητεύτηκαν γρήγορα. Η συμφωνία ήταν μόνο στα χαρτιά, αφού γρήγορα βγήκαν καινούριες διαφωνίες. Ετσι, για άλλη μια χρονιά τα πράγματα παραμένουν ρευστά...

Το προφίλ

Πέρα όμως από τα εξωαγωνιστικά, που όσο περνάει ο καιρός δείχνουν να παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο στο άθλημα και θα κρίνουν την παραπέρα πορεία του, υπάρχουν και τα αμιγώς αγωνιστικά τα οποία δε θα πρέπει να ξεχνάμε. Ας δούμε λοιπόν τους στόχους της κάθε ομάδας για τη φετινή χρονιά καθώς και το λίφτινγκ που πραγματοποίησε στο έμψυχο δυναμικό της.

ΠΑΟ

Φορντ και Φόρεστ ατού του Ολυμπιακού

Sportidea

Φορντ και Φόρεστ ατού του Ολυμπιακού
Στους πρωταθλητές Ελλάδας η κάθε χρονιά πάντα ξεκινάει με τρεις στόχους. Το νταμπλ στην Ελλάδα και η διάκριση στην Ευρώπη. Δηλαδή όπου διάκριση τρόπαιο, γιατί οτιδήποτε άλλο θεωρείται αποτυχία. Οι «πράσινοι», παρά τα αντίθετα σενάρια περί περικοπών, και φέτος μπήκαν γερά στο παιχνίδι των μεταγραφών. Στην ομάδα ήρθαν οι: Ιμπραήμ Κουτλουάι (Τούρκος, από ΑΕΚ), Γιάννης Γιαννούλης (από ΠΑΟΚ), Λάζαρος Παπαδόπουλος (από Ηρακλή), Κόρεϊ Αλμπάνο (Αμερικανός με ιταλικό διαβατήριο, από την ιταλική Βερόνα), Νταμίρ Μουλαομέροβιτς (Κροάτης, από την τουρκική Εφές Πίλσεν), Μάκης Θέος (από Ανω Λιόσια), Γιάννης Σιούτης (Αρης). Βέβαια, δεν ήταν και λίγοι αυτοί που έφυγαν καθώς από τους πρωταθλητές αποχώρησαν οι: Αντώνης Φώτσης, Ζέλιμιρ Ρέμπρατσα, Νάντο Τζεντίλε, Πάτρικ Μπερκ, Οντετ Κάτας, Μίκαελ Κοχ. Εκτός του τεχνικού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τη συνεργασία τους με την ομάδα ανανέωσαν ακόμα οι Ντέγιαν Μποντίρογκα, Γιώργος Καλαϊτζής, Τζόνι Ρότζερς.

ΟΣΦΠ

Την περσινή χρονιά ούτε θέλουν να τη θυμούνται στον Ολυμπιακό. Αλλωστε, το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί αξιόλογο είναι η παρουσία του στον τελικό του πρωταθλήματος. Φέτος τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν. Παρά τις κριτικές ο Σωκράτης Κόκκαλης εμπιστεύτηκε και πάλι τον Ηλία Ζούρο, ενώ έγιναν και σημαντικές μεταγραφές, με σκοπό να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή. Στον Πειραιά ήρθαν οι: Μισάν Νικαγκμπάτζε (Γερμανός, από Αλμπα Βερολίνου), Αλεξέι Ζεβροσένκο-Αμανατίδης (επέστρεψε από Περιστέρι), Αλφόνσο Φορντ (Αμερικανός, από Περιστέρι), Τζέιμς Φόρεστ (Αμερικανός, από Αρη), Ντούσαν Γέλιτς (από την ισπανική Αλικάντε), Θοδωρής Παπαλουκάς (από Πανιώνιο), Εμρέ Εκίμ (Νταρουσάφακα). Αποχώρησαν οι Σούλης, Ρίβερς, Βούκσεβιτς, Οικονόμου, Ράτζα, Πέττας, ενώ ανανέωσαν οι Μπουντούρης, Τόμιτς, Δορκοφίκης.

ΑΕΚ

Ο Κουτλουάι προβάρει πλέον τη φανέλα του ΠΑΟ

Sportidea

Ο Κουτλουάι προβάρει πλέον τη φανέλα του ΠΑΟ
Σαρωτικές ήταν οι αλλαγές που έγιναν φέτος στην Ενωση. Μπορεί ο Γιάννης Φιλίππου να μην πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της χρονιάς όλες τις περικοπές που εξήγγειλε, αλλά στο τέλος της χρονιάς θέλησε να μαζέψει ό,τι μπόρεσε. Στη θέση του προπονητή προσλήφθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα, που χωρίς τις πολλές και ηχηρές μεταγραφές θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Ενωση στην επιτυχία. Στο βωμό της μείωσης των εξόδων άνοιξε η πόρτα για μαζικές αποχωρήσεις και είπαν το «αντίο» οι Ντούσαν Ιβκοβιτς (προπονητής), Ιμπραήμ Κουτλουάι, Μιλτιάδης Μόσχου, Βρμπίτσα Στεφάνοβ, Στιβ Χάνσελ, Μάρτιν Μιούρσεπ, Νίκος Παπανικολόπουλος. Βέβαια, δεν ήταν και λίγοι αυτοί που ήρθαν αφού έστω και σε περίοδο λιτότητας άμα ψάχνεις σίγουρα βρίσκεις λύσεις: Κώστας Πασχάλης (από Μίλωνα), Χρήστος Ταπούτος (από Νήαρ Ηστ), Τζ. Χόλντεν - προσύμφωνο (Αμερικανός, από τη βελγική Οστάνδη), Αριαν Κόμαζετς (Βανκούβερ Γκρίζλις), Τζιμ Μπιλμπά (Βιλερμπάν). Με τον «δικέφαλο» ανανέωσαν οι: Μιχάλης Κακιούζης, Νίκος Χατζής, Βασίλης Κικίλιας.

ΠΑΟΚ

Εγκλωβισμένος για άλλη μια χρονιά στα οικονομικά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι (αφού ακούστηκε μέχρι το σενάριο του υποβιβασμού), εντούτοις έστω και έτσι κατάφερε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Ακόμα και έτσι, όμως, στόχος του είναι η τετράδα και η αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Πρώτα πάντως πρέπει να λυθούν μια σειρά άλλων πραγμάτων, όπως η φορολογική ενημερότητα, καθώς ακόμη δεν έχουν εγκριθεί τυπικά οι μεταγραφές. Ο ερχομός του Λευτέρη Σούμποτιτς αποτέλεσε τον καταλύτη ώστε να παραμείνουν στην ομάδα βασικοί παίκτες, όπως οι Λιαδέλης, Σιγάλας, Λημνιάτης. Επίσης, ήρθαν οι Νόρμαν Νόλαν (από Αβελίνο), Χουάν Μοράλες (Ισπανός, από Πανιώνιο), Νέστορας Κόμματος (από Μακεδονικό), Αντρέ Γούλριτζ (Μπεσίκτας), Πέρι Κάρτερ (Λόντον Τάουερς), Νταν Κάλαχαν (Αβελίνο). Επίσης, έφυγαν οι Γιάννης Γιαννούλης, Βαλερί Νταϊνένκο, Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής), Αγγελος Κορωνιός, Χοσέ Ράκα, Κολντεμπέλα.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Σούμποτιτς και Πρέλεβιτς στον ΠΑΟΚ

Sportidea

Σούμποτιτς και Πρέλεβιτς στον ΠΑΟΚ
Δύσκολη χρονιά περιμένει τον «γηραιό», αφού η φυγή του προέδρου και μεγαλομετόχου, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, έβαλε σε περιπέτειες το σύλλογο, που έχασε πολύτιμο έδαφος σε μια κρίσιμη περίοδο για την ενίσχυσή του. Ο Χρήστος Πιλαφίδης θα είναι στο τιμόνι της ομάδας σε μια χρονιά που μοιάζει με... γολγοθά. Στην ομάδα ήρθαν οι Νίκος Κούβελας (Μακεδονικός), Γιώργος Γιαννουζάκος (Κιμάνι), Φρεντ Νεμπράσκα (Γιουνιβέρσιτ). Εφυγαν οι: Λάζαρος Παπαδόπουλος, Βασίλι Καράσεβ, Θανάσης Καμαριώτης (Πανελλήνιος), Φράνκο Νάκιτς (Αρης). Παράλληλα, ανανέωσαν οι Γιώργος Καράγκουτης, Σάσα Χούπμαν.

ΑΡΗΣ

Ο Στηβ Γιατζόγλου είναι μαθημένος στα δύσκολα. Ετσι, παρά τη δεινή κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, κυρίως στα οικονομικά, αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα ευελπιστώντας σε κάτι καλύτερο. Σημαντική επιτυχία έστω και την τελευταία στιγμή θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Φράνκι Κινγκ. Ετσι, στην προσπάθεια αυτή ήρθαν στην ομάδα οι Ρόμπερτ Ρενφρόε (Αμερικανοαυστριακός, από Αυστρία), Απόστολος Κουτρούλιας (από Πανελλήνιο), Στιβ Μπάκναλ (Αγγλος, από Λόντον Τάουερς), Γκάρι Ντούραντ (Ιταλοκαναδός, από την ιταλική Ραγκούσα), Τσαντ Τάουσεντ (Αμερικανός), Μπράντον Γουόλφραμ (Αμερικανός), Φράνκο Νάκιτς (Ηρακλής), Αλεξάντερ Κουλ (Καντού). Από την ομάδα έφυγαν οι: Σάσα Μάρκοβιτς, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, Γιώργος Φλώρος, Ραΐτσεβιτς Νίκος-Παπανικολόπουλος (Νήαρ Ηστ), Γκόρνταν Φίριτς (Βιλερμπάν), Γιάννης Σιούτης (Παναθηναϊκός), Τιμ Νέες, Τζέιμς Φόρεστ (Ολυμπιακός), Εϊ Τζέι Ινγκλις.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Με ορόσημο την περσινή χρονιά, που ήταν η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου, στο Περιστέρι θέλουν φέτος να προσπαθήσουν και για το κάτι παραπάνω. Πέρσι η έλλειψη εμπειρίας του το στέρησε. Φέτος στη «δυτική όχθη» πιστεύουν ότι είναι πιο ώριμοι άρα μπορούν να διεκδικήσουν το περισσότερο. Στην ομάδα ήρθαν οι: Ανταμ Βόιτσικ (Πολωνός, από Σλασκ Βρότσλαβ), Γιώργος Πανταζόπουλος (από Νήαρ Ηστ), Μορίς Αντουάν Κάρτερ, Φεράν Μαρτίνεθ (Μπανταλόνα), Σαμ Χάγκινας (Αλαμπάμα), Γκάρι Γκραντ (Πόρτλαντ). Αντίθετα έφυγαν οι: Γιάννης Κρητικός, Αλεξέι Ζεβροσένκο-Αμανατίδης, Φάμπιο Ριμπέιρο, Ρόμπερτ Ραϊζενμπούχλερ, Αλφόνσο Φορντ, Μπάιρον Ντίνκινς. Επίσης, εκτός του προπονητή, Αργύρη Πεδουλάκη, ανανέωσαν οι: Μίκαελ Αντερσεν, Θανάσης Ευθυμίου, Αλέξης Παπαδάτος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενα ζεστό βράδυ καλοκαιριού αποδείχτηκε ιδιαίτερα θερμό για τον Πανιώνιο, αφού ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και σίγουρα το έργο του δεν είναι εύκολο. Παρ' όλα αυτά στη Νέα Σμύρνη αισιοδοξούν. Στην ομάδα ήρθαν οι: Στέλιος Γκότσης (Αλεξάνδρεια Ημαθίας), Λοράν Σκιαρά (Βιλερμπάν), Ζοάο Σάντος (Ιμορταλ Ντεσπορτίβο), Νέναντ Μάρκοβιτς (Εστουντιάντες), Κένιον Τζόουνς (Χάβρη). Εφυγαν οι: Σλόμπονταν Σούμποτιτς (προπονητής), Σεμπάστιαν Μαχόβσκι, Χάρπερ Ουίλιαμς, Γιούρι Ζντοβτς, Θοδωρής Παπαλουκάς, Χουάν Μοράλες.

ΜΑΡΟΥΣΙ

Παρά το γεγονός ότι πέρσι διήνυσε τη σημαντικότερη χρονιά της ιστορίας του, αφού κατάφερε να κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο, εντούτοις δεν έλειψαν οι σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Αμαρουσίου. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί να οδήγησε στην επιτυχία την ομάδα, όμως αυτό δε στάθηκε ικανό να τον κρατήσει στα βόρεια προάστια, αφού υπήρχαν διαφωνίες με τον πρόεδρο της ομάδας, Μπάμπη Βωβό. Ετσι, τη θέση του ανέλαβε ο Νίκος Λινάρδος, ενώ ακόμα στην ομάδα ήρθαν οι: Σταύρος Δανιήλ (από Δάφνη), Βασίλης Σπανούλης, Πάτρικ Μπερκ (Παναθηναϊκός), Μίκαελ Κοχ (Παναθηναϊκός), Γιώργος Παυλίδης (Νήαρ Ηστ). Επίσης, έφυγαν οι: Βαγγέλης Λογοθέτης, Χάρης Χαραλαμπίδης, Βαγγέλης Βουρτζούμης (ΚΑΟΔ). Στην ομάδα έμειναν οι Γιώργος Μασλαρινός, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Σωτήρης Νικολαΐδης, Τζίμι Ολιβερ, Ασράφ Αμάγια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μετά από μια μέτρια περσινή χρονιά, στο Ηράκλειο θέλουν φέτος να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Ο Νίκος Παύλου ποντάρει πολλά στην έδρα της ομάδας αλλά και στην ανεύρεση ενός ικανού ψηλού προκειμένου να κλείσει το πρόβλημα που υπάρχει κάτω από τη ρακέτα. Στην ομάδα φέτος ήρθαν οι: Σταύρος Βαρυπάτης (από Μίλωνα), Νίκος Κρίτσαλος (από Παλαιό Φάληρο), Χρήστος Λίγγος, Ζούριτσα Ζούζα (Κάρλοβατς), Μίλος Παβλίσεβιτς (Ελληνογιουγκοσλάβος, από Σπόρτιγκ), Κώστας Βαρδαβάς (από Μαντουλίδη). Εφυγαν οι: Χρήστος Πετρόπουλος, Ευθύμης Κυρίτσης, Λούκα Λάζοκιτς, Ανδρέας Ξενάκης, Γιώργος Ζησόπουλος. Τη συνεργασία του με τους Κρητικούς ανανέωσε ο Τάσος Κανταρτζής.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Πληθώρα μεταγραφών έκανε φέτος η Νήαρ Ηστ προκειμένου να πετύχει την καλύτερη ενίσχυσή της με απώτερο σκοπό να κάνει αισθητή την παρουσία της στην Α1. Ο Γιώργος Ζευγώλης όμως αυτό που εύχεται πάνω απ' όλα είναι να μην αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που είχε πέρσι η ομάδα και την έφεραν σε απελπιστική κατάσταση. «Καισαριανιώτες» φέτος έγιναν οι: Γιώργος Λούπος (από Απόλλωνα Πατρών), Χρήστος Πετρόπουλος (από Ηράκλειο), Νίκος Παπανικολόπουλος (από Αρη/ΑΕΚ), Μίλτος Μόσχου (από ΑΕΚ), Κερκ Κινγκ (Αμερικανός, από Πιράτες ντε Κουεμπραντίγιας του Πουέρτο Ρίκο), Αντονι Μπούι (Αμερικανός, από την ιταλική Παφ Μπολόνια), Μπουράκ Σεζτζίν (Νταρουσάφακα), Γιάννης Μολφέτας (Απόλλων Π.). Εφυγαν οι: Γιώργος Πανταζόπουλος, Χρήστος Ταπούτος, Γιώργος Παυλίδης, (Μαρούσι), Ντέιβιντ Βον, Ενρίκε Αντρέου. Ανανέωσαν οι: Νίκος Βετούλας, Γιώργος Τσιριγωτάκης, Μάνθος Σοφογιάννης.

ΔΑΦΝΗ

Ποντάροντας πολύ στην εμπειρία του... Γερμανού της, που έχει στον πάγκο η Δάφνη, του Ντιρκ Μπάουερμαν, φιλοδοξεί να διανύσει μια από τις καλύτερες χρονιές της. Στην ομάδα ήρθαν οι: Ρόουαν Μπάρετ (Καναδός, από τους Κοκοντρίλος ντε Καράκας της Βενεζουέλας), Γιάννης Κρητικός (από Περιστέρι), Γιώργος Φλώρος (από Αρη), Σάββας Δορκοφίκης (από Γλυφάδα), Νίκος Βλάχος (Απόλλων Πάτρας), Μάικ Ναχάρ (Μοντεκατίνι). Την αποχώρηση του προπονητή, Στέργιου Κουφού, ακολούθησαν και οι: Μιχάλης Πουρνάρας, Σταύρος Δανιήλ, Ηλίας Τσόπης, Γιώργος Φλώρος, Κώστας Γκαγκαουδάκης, Ντίνος Αγγελίδης, Στέφαν Αριγκμπάμπου. Ανανέωσαν με τους «Δαφνιώτες» οι Μπακ Τζόνσον, Πάνος Παναγιωταράκος.

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. Φ.

Στην πρώτη του χρονιά στην Α1 ο Ιωνικός δεν μπορεί να έχει άλλον στόχο από την παραμονή στην κατηγορία. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, το αλισβερίσι που έγινε στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν ιδιαίτερα «χοντρό», αφού πολλοί ήρθαν, πολλοί έφυγαν και πολλοί ανανέωσαν. Πολλά στηρίζουν στον προπονητή, Γιώργο Καλαφατάκη, που έχει δείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Στην ομάδα ήρθαν οι: Πρόδρομος Νικολαΐδης (από Κύπρο), Ηλίας Τσόπης (από Δάφνη), Βασίλης Κούρος (από Δράμα), Ντάνι Τζόνσον (Αμερικανός, από τους Σεντ Λούις Σουάρμ του IBL), Χοσέ Γκαλιλέα (Ουρένσε), Βασίλης Σούλης (Ολυμπιακός), Τζαννής Σταυρακόπουλος (Δάφνη), Νταγκ Σμιθ (Σεντ Λούις (IBL). Εφυγαν οι: Αλβάρο Τορ, Δανιάς Τάσος, Κόκκινος Γιώργος, Μπανακάκης Βασίλης, Πρόκος Δημήτρης, Κασμερίδης Γιώργος, Σκούταρης Λεωνίδας, Παύλος Νώντας. Ανανέωσαν οι: Ντίνος Κλεομενίδης, Γιώργος Μποσγανάς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Θοδωρής Σιούτης, Χρήστος Τσιρογιάννης, Γιώργος Μποζίκας.

ΔΡΑΜΑ

Με τον Κώστα Μίσσα στο τιμόνι, στη Δράμα ευελπιστούν ότι και του χρόνου θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, πράγμα που σημαίνει ότι ο πρώτος στόχος για φέτος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού και από κει και πέρα ό,τι προκύψει. Στην ομάδα ήρθαν οι: Σάσα Μάρκοβιτς (Ελληνογιουγκοσλάβος, από Αρη), Βλάντιμιρ Πέτροβιτς (Ελληνογιουγκοσλάβος, από Αρη), Βαγγέλης Βουρτζούμης (Μαρούσι), Αντρές Γκιμπέρτ (Ιντιος Ντε Μαγιαγκέζ-Π. Ρίκο), Ράιαν Λόρθριτζ (Βερόνα). Εφυγαν οι: Βασίλης Κούρος, Στάθης Κεραμιτσόπουλος (εγκατέλειψε). Ανανέωσε ο Κώστας Σδράκας.


Μπ. ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γιόρτασε το... χειμώνα (2003-02-11 00:00:00.0)
«Κίτρινα» χαμόγελα (2002-02-26 00:00:00.0)
Ηταν κάποτε... ντέρμπι (2001-05-05 00:00:00.0)
Εσπασε την παράδοση (2001-04-03 00:00:00.0)
Εμεινε ο αρχηγός (2000-05-30 00:00:00.0)
Ντέρμπι σε Ιβανώφειο - Περιστέρι (1999-03-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ