Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ - ΔΗΣΥ - ΠΟΤΑΜΙ
Κατηγορούν την κυβέρνηση για «ασυνέπεια» στην αντιλαϊκή πολιτική

Με πρόδηλη «αμηχανία» τα αστικά κόμματα της αντιπολίτευσης υποδέχτηκαν τους «ύμνους» του πρωθυπουργού στους στόχους του κεφαλαίου και τις εκ νέου δεσμεύσεις του προς αυτό για ακόμα πιο γρήγορη υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής που και οι ίδιοι υπηρετούν.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της τον κατηγόρησε ότι «ανακάλυψε όψιμα τους επενδυτές». Οτι «πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει: Την υπερφορολόγηση, την πιστωτική ασφυξία, την εχθρότητα στην επιχειρηματικότητα, όλα όσα μπλοκάρουν μεγάλες επενδύσεις. Απ' το Ελληνικό, μέχρι τις Σκουριές. Ούτε μια λέξη για τα δισεκατομμύρια που χρωστά το κράτος στους ιδιώτες». Επίσης, ότι «ο κ. Τσίπρας παίζει το κρυφτούλι για να αποφύγει τις αναγκαίες αλλαγές που θα ανοίξουν δουλειές για τους πολλούς».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι με όσα είπε στη ΔΕΘ «υποδύθηκε τον Χάρι Πότερ εξαφανίζοντας τα προβλήματα» και ότι «μας απογείωσε σ' ένα φανταστικό παράδεισο που όλα είναι τέλεια», αλλά «οι πολίτες βιώνουν τους εξοντωτικούς φόρους, τις κομμένες συντάξεις, τις κατασχέσεις, την ανεργία, τους πλειστηριασμούς, την διάλυση του κοινωνικού κράτους».

Το Ποτάμι ανέφερε ότι ο Αλ. Τσίπρας «την ίδια ώρα που μιλάει για επιχειρηματικότητα και επενδύσεις, κορυφαίοι υπουργοί του βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές στις μεγάλες επενδύσεις και δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ