Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 7 μ.μ., οι Οργανώσεις Πατησίων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε σύσκεψη στο μεζεδοπωλείο «Παρ' ολίγον Πατησίων» (Τσίλερ 55, Ανω Πατήσια) με θέμα την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ερέτρια, στο Ειρηνοδικείο, πραγματοποιείται εκδήλωση για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Θέμος Βασιλείου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ.

Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μπουρναζίου - Κέντρου Περιστερίου του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο Ξυλοτεχνίας, Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου), με θέμα: «Εμπνεόμαστε από τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης - Συνεχίζουμε την πάλη για την απελευθέρωση από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο». Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ.

Την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ριζούπολης Αττικής καλεί σε σύσκεψη στην ταβέρνα «Το Μπεγλέρι» (Κρώμνης & Χριστιανουπόλεως) με θέμα την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Μετάλλου της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ, στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138), παρουσιάζουν την έκδοση που επιμελήθηκαν, με τίτλο «Μεταλλεργάτες, Ιστορία και Αγώνες. Η συμβολή του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει βίντεο που επιμελήθηκε η ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής. Στο χώρο θα υπάρχουν έκθεση φωτογραφίας, αφιερωμένη στους αγώνες των εργατών Μετάλλου, και έκθεση βιβλίου.

Τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, στο θέατρο «ΔΙΑΝΑ» (Ιπποκράτους 7, Αθήνα) με θέμα: «Ο σοσιαλισμός επίκαιρος, αναγκαίος και ρεαλιστικός». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Σήμερα, Τρίτη, στις 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ Πειραιά με επικεφαλής τον Ηλία Βάσση, στέλεχος του Κόμματος.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο του Ελληνικού με επικεφαλής τον Γιάννη Κιούση, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 12 μ., στο αμαξοστάσιο ΣΤΑΣΥ Τραμ Ελληνικού με επικεφαλής τον Γιάννη Κιούση.

Την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη:

-- Στις 6 π.μ. στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Μπραχάμι με επικεφαλής τον Θανάση Οικονόμου, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ Ανθούσας με επικεφαλής τον Γιάννη Κιούση.

Τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη, στις 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στην Π. Ράλλη με επικεφαλής τον Ηλία Βάσση.

Την Τρίτη 19 Σεπτέμβρη, στις 9.30 π.μ., στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Βοτανικό με επικεφαλής τον Ηλία Βάσση.

Την Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη, στις 9.30 π.μ. στο αμαξοστάσιο ΟΣΥ στα Λιόσια με επικεφαλής τον Ηλία Βάσση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ