Πέμπτη 21 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταδίκη της χρυσαυγίτικης δράσης στο Πέραμα

Τη χτεσινή συγκέντρωση των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα καταδίκασε με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Τα φασιστοειδή συγκεντρώθηκαν κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, για να παραστήσουν τα θύματα και να διαμαρτυρηθούν δήθεν για επιθέσεις στα γραφεία τους. Εκεί, βουλευτές και στελέχη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης μπροστά σε ένα ολιγομελές ακροατήριο επιδόθηκαν στο γνωστό τους παραλήρημα.

Στην ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καλεί τους εργαζόμενους να απομονώσουν παντού τη Χρυσή Αυγή. Ανάμεσα σε άλλα σημειώνει πως «όσο και να θέλουν να το παίξουν αντισυστημικοί, είναι πολύ βαθιά χωμένοι στο σύστημα. Υπερασπίζονται αυτό το εκμεταλλευτικό σύστημα, το υπηρετούν. Γι' αυτό και έχουν καταθέσει εκατοντάδες Ερωτήσεις για τα συμφέροντα των εφοπλιστών. Γι' αυτό στήνουν δουλεμπορικά, πατώντας στην ανεργία και τη φτώχεια, για να στέλνουν τους εργάτες, με μειωμένα μεροκάματα και ανασφάλιστους, να σκοτώνονται για τα κέρδη των αφεντικών τους.»

Τη χτεσινή φασιστομάζωξη είχαν καταγγείλει με ανακοινώσεις τους και το Συνδικάτο Μετάλλου και η Ενωση Γονέων Περάματος.

  • Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ σημειώνει ότι η προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να παίξει το ρόλο του θύματος, δεν της βγήκε. «Το αποτέλεσμα της συγκέντρωσης επιβεβαιώνει ότι ο λαός του Περάματος τους γύρισε την πλάτη», αναφέρει χαρακτηριστικά και καλεί το λαό και τη νεολαία να τη «στείλει μαζί με τα αφεντικά τους στα αζήτητα της ιστορίας».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ