Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Απόφαση για την ίδρυση Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων

Την ίδρυση Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων στο νομό Φθιώτιδας αποφάσισαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ανθήλης - Λαμίας, Μακρακώμης, Πελασγίας, Στυλίδας - Εχινέων και Δομοκού, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στις 15/9 στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

Το ιδρυτικό συνέδριο για τη νέα Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/9, στις 11 π.μ., στο κοινοτικό κατάστημα της Ανθήλης. Οι αγροτικοί σύλλογοι που καλούν στην ίδρυση της Ομοσπονδίας όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησαν Γενικές Συνελεύσεις και εκλογές για την εκλογή των αντιπροσώπων τους στο συνέδριο.

Οπως υπογραμμίζουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, «παίρνουμε την πρωτοβουλία για την ίδρυση Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων στο νομό Φθιώτιδας γιατί μπροστά στην επίθεση που δεχόμαστε θεωρούμε ότι η καλύτερη οργάνωση, ο καλύτερος συντονισμός, η μαζικοποίηση του κινήματός μας και των αγώνων είναι η πιο αποτελεσματική απάντηση που μπορεί να δώσει λύσεις στα πολύ σοβαρά προβλήματά μας».

Σε αυτήν την κατεύθυνση, καλούν όλους τους συναδέλφους τους να μαζικοποιήσουν ακόμα περισσότερο τους υπάρχοντες αγροτικούς συλλόγους και να δημιουργήσουν νέους όπου δεν υπάρχουν, ώστε να ενταχθούν στην Ομοσπονδία για να μεγαλώσει η δυναμική των αγώνων που έχουν μπροστά τους.

Τονίζεται ακόμη ότι οι σύλλογοι που παίρνουν την πρωτοβουλία για την Ομοσπονδία «είναι σε ευθεία αντιπαράθεση με τις πολιτικές ξεκληρίσματος της μικρομεσαίας αγροτιάς που ως οδικό χάρτη έχουν την ΚΑΠ της ΕΕ και που διαδοχικά και απαρέγκλιτα εφαρμόζονται από όλες τις κυβερνήσεις και σήμερα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Είμαστε απέναντι στους επιχειρηματίες μεγαλοαγρότες που προσδοκούν να βγουν ωφελημένοι από το ξεκλήρισμά μας και προβάλλουν αιτήματα που αξιώνουν την επιτάχυνση της καταστροφής μας. Τέτοιες δυνάμεις που δρουν στο κίνημα και προβάλλουν τα αιτήματα των μεγαλοαγροτών, παρασύροντας και συναδέλφους που κάθε άλλο μεγαλοαγρότες είναι, υπάρχουν και στο νομό μας. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ρόλος τους στο κίνημα είναι υπονομευτικός, διασπαστικός και συμβάλλει στην υλοποίηση όλων των πολιτικών που με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούν στο ξεκλήρισμα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προετοιμασίες με μπλόκα και άλλες κινητοποιήσεις (2018-02-01 00:00:00.0)
Πρόγραμμα συντονισμένων κινητοποιήσεων και πλούσια συζήτηση για την επιτυχία τους (2017-12-21 00:00:00.0)
Την Κυριακή η περιφερειακή σύσκεψη (2017-11-23 00:00:00.0)
Πρωτοβουλία για την ίδρυση Ομοσπονδίας (2016-10-08 00:00:00.0)
Αγωνιστικό κάλεσμα της ΠΑΣΥ (2005-09-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ