Πέμπτη 30 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Γεννηματά - Καμίνη

Τα βήματα και τις διαδικασίες προς το ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα έκφρασης της εγχώριας σοσιαλδημοκρατίας συζήτησαν χτες η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Καμίνης, στο πλαίσιο συναντήσεων που έχει η επικεφαλής του υπό διαμόρφωση σχήματος με παράγοντες του χώρου.

Παράλληλα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μέχρι αύριο, Παρασκευή, θα ανακοινωθεί 10μελές πολιτικό όργανο που θα χειρίζεται τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, και μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων η ευρεία σύνθεση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής που θα διαχειριστεί όλα τα ζητήματα για το συνέδριο. Η πρώτη συνεδρίασή της θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις γιορτές, με στόχο το συνέδριο να γίνει στα μέσα Μάρτη.

Σε σχέση με την ευρύτερη επικαιρότητα, η Φ. Γεννηματά «επιφυλάχθηκε» για την τελική θέση των βουλευτών Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ποταμιού ως προς την πρόταση να ακυρωθεί η συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού σε ένα κράτος - δολοφόνο, όπως η Σαουδική Αραβία, παραπέμποντας στο ψήφισμα που θα εγκρίνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ