Πέμπτη 18 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΠΑ - ΝΤ. ΤΡΑΜΠ
Νέα «συμφωνία» Μπάνον με τους ανακριτές...

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--

Με ειδικούς ερευνητές του επικεφαλής ερευνών Ρόμπερτ Μιούλερ για τις πιθανές σχέσεις του προεκλογικού επιτελείου του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία αναμένεται να συναντηθεί ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου Στίβεν Μπάνον. Η συνάντηση αυτή θα απαλλάξει τον Μπάνον από την κατάθεσή του σε Συμβούλιο Ενόρκων, όπως είχε διαφανεί το περασμένο 48ωρο. Η εξέλιξη, μεταξύ άλλων, αντανακλά το μεγάλο παζάρι που γίνεται ανάμεσα σε Λευκό Οίκο και την ομάδα του ειδικού ερευνητή Ρ. Μιούλερ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ενδοαστικής κόντρας στις ΗΠΑ.

Η ημερομηνία συνάντησης του Μπάνον με τους ειδικούς ερευνητές δεν ανακοινώθηκε. Ωστόσο, άσχημη εντύπωση προκάλεσε νωρίτερα η σιωπή που τήρησε στο μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσης που κλήθηκε να δώσει αργά προχτές βράδυ σε σχετική επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Νωρίτερα, ο πρώην μάνατζερ της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου Τραμπ, Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, και ο στενός βοηθός του στο Λευκό Οίκο, Ρικ Ντιαρμπόρν, κατέθεσαν στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων «κεκλεισμένων των θυρών» για τις πιθανές σχέσεις τους με τη Ρωσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ