Τρίτη 23 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Το γλέντι του «Ριζοσπάστη» και του «902.gr»

Με τραγούδι, χορό, καλό φαγητό και κρασί γλέντησαν δεκάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος την Κυριακή 21/1, στη συνεστίαση που διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις του «Ριζοσπάστη» και του «902.gr». Το γλέντι φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής.

Η εκδήλωση ετοιμάστηκε με μεράκι από τις δύο Οργανώσεις, που φρόντισαν για το φαγητό, το ποτό, αλλά και για να συλλέξουν μοναδικά δώρα, προσφορές μελών και φίλων του ΚΚΕ, που έκαναν πλούσια τη «λαχειοφόρο»... Γενναιόδωρες ήταν οι προσφορές Οργανώσεων, συντρόφων και οπαδών του Κόμματος και σε ό,τι αφορά τα εδέσματα και το κρασί.

Η επιτυχία της πανεξόρμησης από τις Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Γενάρη, κατά την οποία μαζί με τον «Ριζοσπάστη» έφτασε στα χέρια δεκάδων χιλιάδων οπαδών και φίλων του Κόμματος, αλλά και σ' έναν ευρύτερο περίγυρο ανθρώπων που παρακολουθούν τη δράση του Κόμματος, η Διακήρυξη της ΚΕ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στο καλωσόρισμα εκ μέρους των δύο Οργανώσεων ως ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο για τη συνέχεια μιας χρονιάς κατά την οποία ο γιορτασμός των 100 χρόνων βάζει ψηλά τον πήχη για την υλοποίηση των Αποφάσεων του 20ού Συνεδρίου, στην οικοδόμηση και στην ισχυροποίηση του ΚΚΕ.

Στην κοπή της πίτας που έγινε στο πλαίσιο της συνεστίασης, το κομμάτι για το Κόμμα παρέλαβε η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και για την ΚΝΕ ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υπεύθυνος του «Οδηγητή».

Στη συνέχεια ο «λόγος» πέρασε στην ορχήστρα, που με μπουζούκι, κιθάρα και μπαγλαμαδάκι τραγούδησε όμορφα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, παρασέρνοντας στο χορό μικρούς και μεγάλους, μέχρι αργά το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ