Τετάρτη 31 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ
Νέες πρωτοβουλίες φορέων για την απελευθέρωση της Αχέντ Ταμίμι

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ
Νέες δράσεις αλληλεγγύης για την απελευθέρωση της νεαρής Παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων στις φυλακές του Ισραήλ φτάνουν καθημερινά στο ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα, νέα μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν το Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΒΓΑ, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΜΑΣ, Σύλλογοι Εστιακών Φοιτητών, οι γιατροί του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Ανακοινώσεις με αντίστοιχο περιεχόμενο εξέδωσαν επίσης το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και η Ενωση Λογιστών - Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, αναδεικνύοντας παράλληλα τις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις μιλά για «ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή», ενώ οικοδομεί σχέσεις με κράτη - δολοφόνους, όπως το κράτος του Ισραήλ, και ταυτόχρονα συνεχίζει να μην αναγνωρίζει το παλαιστινιακό κράτος.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία, τους νέους εργαζόμενους, τους φοιτητές και σπουδαστές, να δυναμώσουν τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με ψηφίσματα, φωτογραφίες με την αφίσα της καμπάνιας της Επιτροπής Νέων Εργαζομένων της ΠΣΟ και πολύμορφες δράσεις, και να στέλνονται στα mail: neoipame@pamehellas.gr και pame@pamehellas.gr.


ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΣΤΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΣΤΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΓΙΑΤΡΟΙ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ»
ΓΙΑΤΡΟΙ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΕΒΓΑ»
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΕΒΓΑ»

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ