Τετάρτη 31 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αττική απευθύνονται στους εργαζόμενους και τους καλούν να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να προσπεράσουν τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, τα παραμύθια της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.

Για να γίνει πράξη το δίκιο τους, χρειάζεται «ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσει το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία».

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στον Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο πρώην «Παπαστράτος» στον Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Πέμπτη, στις 9 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στην Πέτρου Ράλλη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 2/2, στις 9 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο των λεωφορείων στην Ανθούσα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Συγκεντρώσεις Κομματικών Οργανώσεων

Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Κατασκευών καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου καλεί στην αίθουσα ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1). Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Α' ΚΑΠΗ Ευόσμου, σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Καλαμαριάς καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, σε σύσκεψη - συζήτηση των ΚΟ του 4ου Διαμερίσματος θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 7/2, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Συκεών, σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 9/2, στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Συκεών, σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ