Τετάρτη 31 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΧΑΪΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική δραστηριότητα ενόψει της κυβερνητικής φιέστας

Στο πλαίσιο της πλατιάς ενημέρωσης των λαϊκών στρωμάτων της Αχαΐας για τα τρία χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ενόψει του «αναπτυξιακού» περιφερειακού συνεδρίου στη Δυτική Ελλάδα, η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει περιοδείες και ομιλίες σε όλο το νομό, θέλοντας να κάνει γνωστή την πρόταση του Κόμματος, για ανάπτυξη με βάση την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Το πρόγραμμα περιοδειών του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη: Στις 11.00, στη λαϊκή αγορά της Αγίας Βαρβάρας στην Πάτρα. Στις 11.00, στο Ζαβλάνι της Πάτρας, με επικεφαλής την Λούλα Μπαρμπούτση, μέλος της ΤΕ Αχαΐας. Στις 12.00, στο εργοστάσιο της «Cavino» στο Αίγιο. Στις 14.00, στην ΠΕΣ Αιγιάλειας, με επικεφαλής τον Χάρη Κουνάβη, μέλος της ΤΕ Αχαΐας. Στις 19.00, στα Σαγέικα, στο Λάππα και στο Μετόχι Αχαΐας.

Αύριο, Πέμπτη: Στις 6.00, στο εργοστάσιο της «Frigoglass» στην Κάτω Αχαΐα και στις 9.00, σε βιοτεχνίες μετάλλου στο Ρίο, με επικεφαλής τον Στέφανο Λαβράνο, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Στις 9.00, στην «Intracom» στην Πάτρα. Στις 10.00, στο Νοσοκομείο του Ρίου, με επικεφαλής τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Στις 11.00, στη ΔΕΗ στην Πάτρα, με επικεφαλής την Μίλια Θεοφιλάτου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας. Στις 11.00, στη λαϊκή αγορά της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα. Στις 13.00, στις υπηρεσίες του δήμου Αιγιαλείας, με επικεφαλής τον Χρήστο Λαϊνά, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και δημοτικό σύμβουλο Αιγιαλείας. Στις 13.30, στο εργοστάσιο της «Hellas Can» στη ΒΙΠΕ. Στις 19.00, στα Λουσικά, στη Φώσταινα και στην Αρλα Αχαΐας, με επικεφαλής στον Αλέκο Θανόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Δυτικής Αχαΐας.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και οι παρακάτω ομιλίες:

Το Σάββατο 3 Φλεβάρη, στις 11.30, στο καφενείο «Ο Αρίστος» στο κέντρο της Πάτρας, θα μιλήσει ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και αντιδήμαρχος Πατρέων.

Την Κυριακή 4 Φλεβάρη:

-- Στις 11.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο των Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρας στην Πάτρα, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής Αχαΐας.

-- Στις 11.00, στο καφενείο «Πέττας» στην Εγλυκάδα της Πάτρας, θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ