Πέμπτη 15 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
Λογοτεχνικός διαγωνισμός για μαθητές με θέμα ενάντια στον πόλεμο

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας, σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου, διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά Παμπιερικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για μαθητές, με θέμα «Οι καταστρεπτικές συνέπειες του πολέμου στον άνθρωπο και στο φυσικό περιβάλλον».

Ο Διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο κατηγορίες διαγωνιζομένων: Μαθητές Γυμνασίου και Μαθητές Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος με ένα τουλάχιστον ποίημα ή/και διήγημα. Τα κείμενα, πεζά ή ποιητικά, θα πρέπει να σταλούν δακτυλογραφημένα σε πέντε αντίτυπα με ψευδώνυμο. Στο φάκελο, όμως, είναι απαραίτητο να υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού και οπωσδήποτε ο αριθμός τηλεφώνου του σχολείου του. Τα κείμενα των μαθητών θα παραδοθούν στον διευθυντή του σχολείου τους έως την Τρίτη 24/4/2018.

Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι από κάθε κατηγορία. Επαινοι, επίσης, θα δοθούν σε μαθητές που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα πάρουν μέρος στο Διαγωνισμό. Η ανακοίνωση του χώρου και χρόνου βράβευσης, καθώς και της σύνθεσης των κριτικών επιτροπών, θα γίνει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάη.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 6984.344.983 (Αννα Ασλανίδου) και 6979.006.953 (Θεοδώρα Γιαννακίδου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ