Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Η ΚΟΒ Λογιστών της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης, αλλά και της ανταλλαγής απόψεων, γύρω από την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας και διεθνώς, προσκαλεί τους λογιστές, μέλη ή φίλους του Κόμματος, στη σύσκεψη που διοργανώνει, με θέμα: «Οι τελευταίες εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 10 του Οκτώβρη 2001, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών, Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, στην Αθήνα.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Παιδείας Γκράβας και Κολιάτσου του 5ου Διαμερίσματος καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις πρόσφατες εξελίξεις, σήμερα Τετάρτη, στις 7.00 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, Πατησίων 280, στην πλατεία Κολιάτσου.

- Οι ΚΟ Κερατσινίου του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση - συζήτηση για τις εξελίξεις, αύριο Πέμπτη 11/10 στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα του ΔΣ στο Δημαρχείο Κερατσινίου. Θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟ Πειραιά του Κόμματος.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Κοκκινιάς του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση - συζήτηση, τη Δευτέρα, 15/10, στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας. Θα μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση για τις εξελίξεις, τη Δευτέρα, 15/10, στις 7.00 μ.μ., στα γραφεία της, Λ. Ειρήνης 73. Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτώβρη, στις 7.00 μ.μ., στην ταβέρνα «Ιππόκαμπος», απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην πόλη της Αίγινας. Θα μιλήσει ο Μ. Φιορεντής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

Στην Πάτρα

- Η ΚΟΒ Ζαρουχλέικων του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα συζήτηση με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο εναντίον του λαού του Αφγανιστάν, στα Ζαρουχλέικα, στο καφενείο «Μουριές», στις 8.00 μ.μ., με ομιλητή τον Αλ. Αρβανιτίδη, μέλος της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Αγ. Αλέξη του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Σοφίας, την Παρασκευή 12/10, στις 8.00 μ.μ., με ομιλητή τον βουλευτή του Κόμματος Π. Κοσιώνη.

- Η ΚΟΒ Ταμπαχάνων του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Σύνορα, την Παρασκευή 19/10, στις 8.00 μ.μ. με ομιλητή τον Π. Κοσιώνη.

- Η ΚΟΒ Προσφυγικών του ΚΚΕ καλεί σε αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, το Σάββατο, 20/10, στις 8.00 μ.μ., με ομιλητή τον Π. Κοσιώνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ