Τρίτη 3 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Φασίστας βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων

Τις ευθύνες της κυβέρνησης αναδεικνύει η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ

Εξόρμηση έξω από το στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ» στη Μαγνησία, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 30/3, μετά την ολοκλήρωση της τελετής ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων, νέοι της ΚΝΕ και κλιμάκιο του ΚΚΕ. Μοίρασαν ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους νεοσύλλεκτους και τις οικογένειές τους, τονίζοντας ότι η διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους δεν σταματά στις πύλες των στρατοπέδων και είναι αναγκαίο να καλύπτονται οι ανάγκες των οπλιτών που υπηρετούν τη θητεία τους.

Την ίδια στιγμή, ο βουλευτής του Κόμματος Κώστας Στεργίου αποχώρησε από την τελετή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρόσκληση και παρουσία ναζιστή βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατήγγειλε το γεγονός στον διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Δ. Ζερβάκη, και στον διοικητή της 32ης Τ/ΠΝ, ταξίαρχο Ε. Παπαδόπουλο.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φέρει τεράστιες ευθύνες γιατί περιφέρει στα στρατόπεδα τα υπόδικα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Θέλει να νομιμοποιήσει στη συνείδηση του λαού, αλλά και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, τη ναζιστική εγκληματική δράση των απογόνων του Χίτλερ και των Ταγμάτων Ασφαλείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Πριν από λίγες μέρες έδωσε βήμα για δηλώσεις στους ναζιστές εγκληματίες μετά το τέλος της παρέλασης στις 25 Μάρτη στην Αθήνα για να κάνουν, για μια ακόμα φορά, ψευτοπατριωτική άθλια παράσταση. Χέρι χέρι είχαν πάει σε στρατόπεδο στο Καστελόριζο, τους καλούν επανειλημμένα σε ασκήσεις και εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων (...)

Οι ναζιστές - εγκληματίες χρειάζεται να απομονωθούν όπου και αν εμφανίζονται. Να καταδικαστούν από τη μεγάλη πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν έχουν καμία σχέση με το γνήσιο λαϊκό πατριωτισμό και την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού, της νεολαίας και των στρατιωτικών.

Ο λαός και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν πρέπει να έχουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, που επιλέγει να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τους ναζιστές εγκληματίες, που εμπλέκει τη χώρα κάθε μέρα και πιο βαθιά στους πολέμους και τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών στην περιοχή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ