Παρασκευή 1 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη Σαλαμίνα. Θα επισκεφτεί τα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της πόλης, το Κέντρο Υγείας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Αύριο Σάββατο:

-- Η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ πραγματοποιεί λαϊκό γλέντι στις 9 μ.μ., στο πάρκο Δηλαβέρη (Θηβών).

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Νέων Παλατιών (Μαρμαρά 31) με θέμα «Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η καθαρή διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του Κόμματος.

-- Η ΚΟΒ Βασιλικών - Αρτεμισίου Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο Ψαροπούλι Βασιλικών, στις 9 μ.μ., στο κέντρο διασκέδασης «Ο Τάσος». Θα χαιρετίσει ο Σπύρος Λοξός, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 3 Ιούνη θα περιοδεύσει στη Δυτική Μακεδονία ο Νίκος Μωραΐτης, βουλευτής του ΚΚΕ. Στις 11 π.μ. θα μιλήσει σε αγρότες και κτηνοτρόφους στο Μεσόβουνο Εορδαίας. Στις 2 μ.μ. θα μιλήσει σε αγρότες και κτηνοτρόφους στη Νεάπολη Κοζάνης. Στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΓΕΟΚ και στις 7 μ.μ. θα συζητήσει με αγρότες στην Καστοριά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ