Πέμπτη 19 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Ξαναζήτησε εκλογές

Στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ μίλησε χτες ο Κυρ. Μητσοτάκης, καλώντας την κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ, ώστε να έχει ...άλλοθι για να αποφύγει το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση για «ανεπάρκεια», «ανικανότητα» και «δημαγωγία» και κάλεσε τα στελέχη του κόμματός του σε ετοιμότητα, λέγοντάς τους ότι «οι επόμενοι μήνες είναι μήνες κρίσιμοι, στο διάστημα αυτό πρέπει να αποκαλύψουμε οριστικά το παραμύθι του τέλους των μνημονίων και να αποκαλυφθεί πως η κυβέρνηση έχει ήδη δεσμεύσει τη χώρα για πολλά ακόμη χρόνια». Στηλίτευσε, επίσης, τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι «κάθε μέρα οι Σκοπιανοί επικαλούνται την μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα που τους παραδόθηκαν, έχουν και το ΝΑΤΟικό διαβατήριο που οι κ. Τσίπρας και Κοτζιάς έσπευσαν να τους δώσουν».

Στο μεταξύ, και προκειμένου να δείξει ότι αγωνιά περισσότερο από την κυβέρνηση για τη διαμόρφωση ευνοϊκού επενδυτικού κλίματος, έταξε ξανά λιγότερους φόρους και εισφορές για επιχειρηματίες, όπως μείωση του φόρου στις επιχειρήσεις από 29 στο 20% σε δύο έτη, επιστροφή του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%, μείωση του ΦΠΑ στο 11% «ώστε η χώρα τουλάχιστον να μην έχει δημοσιονομικό μειονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού».

Τέλος, προκήρυξε επίσης τη διενέργεια συνεδρίου για τη ΝΔ στις 14-15/12, την προεδρία του οποίου αναλαμβάνει ο Ευ. Μεϊμαράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ