Πέμπτη 19 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφη δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Από πρόσφατη περιοδεία στον ΑΣ Επισκοπής Νάουσας με τον Σ. Βαρδαλή, βουλευτή του ΚΚΕ
Από πρόσφατη περιοδεία στον ΑΣ Επισκοπής Νάουσας με τον Σ. Βαρδαλή, βουλευτή του ΚΚΕ
Με εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς, με συσκέψεις και συγκεντρώσεις σε λαϊκές γειτονιές συνεχίζεται η πολύμορφη δράση ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Ταυτόχρονα, διοργανώνονται λαϊκά γλέντια, με τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να διασκεδάζουν παίρνοντας ανάσες ξεκούρασης από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Για σήμερα και τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται:

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο της ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου.

-- Στις 9 μ.μ., στο Νεοχώρι Εύβοιας, σε συγκέντρωση στο «Κτήμα Κέκη», θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., κλιμάκιο της ΤΟ Ημαθίας θα περιοδεύσει στα χωριά Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Αγία Μαρίνα, για την ανάδειξη των θέσεων του ΚΚΕ, μπροστά στις εξελίξεις στην οικονομία, για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και τις καταστροφές που υπέστησαν οι αγρότες λόγω κακοκαιρίας.

Αύριο Παρασκευή, στις 9 μ.μ., οι Οργανώσεις Γαλατσίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στο πάρκο Λυσίου.

Το Σάββατο 21 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Στυλίδας καλεί σε λαϊκό γλέντι στην παραλία του Αχινού (κτήμα Νικολάου Γιώργου). Θα προηγηθεί ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις.

Την Τρίτη 24 Ιούλη:

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας, η ΤΕ Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, οι δομές Υγείας - Πρόνοιας στο νομό και οι προτάσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Την Τετάρτη 25 Ιούλη:

-- Στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, η ΤΕ Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, οι δομές Υγείας - Πρόνοιας στο νομό και οι προτάσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Χαρούλα Λαμπαδά, παιδίατρος, μέλος της ΤΕ Κοζάνης.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Νότιας Λαμίας διοργανώνει σύσκεψη για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση ΚΚΕ στη συνοικία Νέα Μαγνησία (καφέ «DIEM»).

Την Παρασκευή 27 Ιούλη, η ΚΟ Κοζάνης διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Αλώνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ