Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζεται η κοκορομαχία για το sms

Συνεχίζεται η κάλπικη αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΝΔ για το αν η πρώτη έστειλε sms προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της κοινοβουλευτικής ομάδας και του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, παρέχοντας οδηγίες «επικοινωνιακής διαχείρισης» των επιπτώσεων της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική.

Το θέμα δημοσιοποίησε ο «Ελεύθερος Τύπος», με την κυβέρνηση να αμφισβητεί το δημοσίευμα και να προσφεύγει στην ΕΣΗΕΑ προς «αποκατάσταση της αλήθειας». Η ΝΔ με ανακοίνωσή της κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επιχείρησε «επικοινωνιακή διαχείριση της ανεπάρκειας και της ανικανότητάς της», ότι «δεν διστάζει πια ακόμη και να ζητά διώξεις δημοσιογράφων επειδή κάνουν αποκαλύψεις που την εκθέτουν» και ότι «διαμαρτύρεται για αυταπόδεικτες ειδήσεις».

Παίρνοντας την «πάσα», η κυβέρνηση κατηγορεί τη ΝΔ ότι έσπευσε να υιοθετήσει «το κατασκεύασμα του "Ελεύθερου Τύπου"», ότι έτσι «προκύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από την προπαγάνδα, που δεν διστάζει μπροστά σε κανένα ψέμα, καμιά συκοφαντία, καμιά κατασκευή ψευδών ειδήσεων, καμιά δολοφονία χαρακτήρα, για να πλήξει την κυβέρνηση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ