Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών Αττικής του ΚΚΕ καλεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος), σε εκδήλωση για το δικαίωμα στην εργασία και τον ελεύθερο χρόνο, με θέμα «Ζούμε για να δουλεύουμε ή δουλεύουμε για να ζούμε;». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης της έκδοσης της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ, με τίτλο «ΛΑΡΚΟ '77: Το χρονικό των 110 συγκλονιστικών ημερών της μεγάλης απεργίας στη ΛΑΡΚΟ. Γενάρης - Μάης 1977». Θα μιλήσει ο Χρήστος Οικονόμου, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ κατά τη διάρκεια της απεργίας. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ στο χώρο θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως, λεωφ. Καβάλας, δίπλα στο Παλατάκι).

Την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελπίδας Πάνω Παλαιών Σφαγείων στα Ανω Πετράλωνα (οδ. Καλλιρρόης), οι ΚΟ του 3ου Διαμερίσματος Αθήνας και της Καλλιθέας του ΚΚΕ, οι ΟΒ Πετραλώνων και Καλλιθέας της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον ματωμένο Αύγουστο του 1944, οπότε έγιναν το μπλόκο της Καλλιθέας και το ολοκαύτωμα στα Πάνω Παλαιά Σφαγεία. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Κεντρικού Μενιδίου, στις 11 π.μ., καλεί σε συγκέντρωση στο καφενείο του Σταύρου (Αγ. Τριάδος 94), με θέμα «Πραγματική "Ιθάκη" για το λαό και τη νεολαία είναι ο αγώνας για τη ζωή που μας αξίζει. Συμπόρευση τώρα με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Αλιβερίου Αυλωναρίου - Κύμης τιμούν τα 74 χρόνια από τη Μάχη της Λαμπούσας, στις 10.30 π.μ. στο μνημείο της Λαμπούσας. Θα μιλήσει ο Σοφοκλής Τόγιας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα με αντιφασιστικά τραγούδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ