Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
Με πλούσια ύλη για τη νεολαία τις μέρες του Φεστιβάλ στην Αθήνα

Στα «χρώματα» του μεγαλύτερου πολιτικού και πολιτιστικού γεγονότος της χρονιάς, του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ, θα «ντυθεί» ο «Ριζοσπάστης» τη βδομάδα που κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στην Αθήνα και βέβαια στο τριήμερο 20 - 21 - 22 Σεπτέμβρη.

Πέρα από τα καθημερινά ρεπορτάζ και τις ανταποκρίσεις για την προετοιμασία των εκδηλώσεων στο Πάρκο Τρίτση στο Ιλιον, δίπλα στην καθιερωμένη ύλη για τη νεολαία, οι σελίδες της εφημερίδας θα εμπλουτιστούν εκείνες τις μέρες με θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και άνεργους νέους, τους φοιτητές - σπουδαστές, τους μαθητές.

Συνεντεύξεις και ρεπορτάζ για τα προβλήματα που ζουν οι νέοι των λαϊκών στρωμάτων και τους αγώνες για τη μόρφωση και τη δουλειά, αφιερώματα σε σταθμούς από την 100χρονη ηρωική διαδρομή του Κόμματος και τα 50χρονα της ΚΝΕ, αρθρογραφία για τις σύγχρονες ανάγκες και την πρόταση διεξόδου που απευθύνει στη νεολαία το ΚΚΕ, θέματα που αναδεικνύουν την πείρα από την παρέμβαση της ΚΝΕ σε χώρους δουλειάς, πανεπιστήμια και σχολεία, ζητήματα αντιπαράθεσης με την αστική ιδεολογία και πολιτική, είναι μερικά απ' όσα θα περιλαμβάνει η ύλη των εκδόσεων του «Ριζοσπάστη» που θα κυκλοφορήσουν στο Φεστιβάλ.

Και, βέβαια, στο γνώριμο χώρο, θα βρίσκεται και φέτος το περίπτερο της εφημερίδας, για την ανανέωση των παλιών και την εγγραφή νέων συνδρομητών, για την προβολή και τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη». Ραντεβού, λοιπόν, στο Φεστιβάλ, με στόχο να γίνει ο «Ριζοσπάστης» ανάρπαστος. Να αποτελέσει η πλατιά διακίνησή του ιδιαίτερα στη νεολαία ένα από τα στοιχεία που θα αποτυπώσουν την επιτυχία και των φετινών εκδηλώσεων!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ