Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΜΕ
Προκλητικός και προσβλητικός ο «στολισμός» στα χρώματα των ΗΠΑ

Τον... «στολισμό» κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης με αστέρια στα χρώματα της σημαίας των ΗΠΑ σχολίασε ο Γιώργος Πέρρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το ΠΑΜΕ την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ.

Είναι προκλητικό και προσβλητικό, τόνισε, οι δρόμοι στους οποίους ο λαός της πόλης έχει επανειλημμένα διαδηλώσει ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Συρία κ.α., να στολίζονται με τρόπο που θυμίζει την υποδοχή που ετοιμαζόταν σε περασμένες δεκαετίες για... τα ναυτάκια του αμερικάνικου στόλου.

Από το βήμα της συνέντευξης Τύπου, το ΠΑΜΕ απηύθυνε κάλεσμα στους εργαζόμενους, στα συνδικάτα, στο λαό της πόλης, να δώσουν μαζική και μαχητική απάντηση με τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο το Σάββατο στην πλατεία Αριστοτέλους, καλώντας τους ταυτόχρονα να είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν νέες και παλιές προβοκάτσιες που στήνονται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, σχέδια της πρεσβείας, της κυβέρνησης, φασιστοειδών, που από ίδιες ή διαφορετικές αφετηρίες έχουν στόχο να βάλουν εμπόδια στη συμμετοχή των εργαζομένων στις εργατικές διαδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ