Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΦΕΣΤΙΒΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΝΕ
Ετοιμάζεται η πολιτεία του Φεστιβάλ στο πάρκο Τρίτση

Από τις εργασίες στο χώρο του πάρκου Τρίτση
Από τις εργασίες στο χώρο του πάρκου Τρίτση
Από την περασμένη Δευτέρα, ομάδες δουλειάς από μέλη και φίλους της ΚΝΕ και του ΚΚΕ βρίσκονται στο πάρκο Τρίτση, όπου προετοιμάζουν το χώρο, για να μπορέσει να δεχτεί χιλιάδες επισκέπτες μέσα στο τριήμερο.

Πρώτη δουλειά όπως πάντα το καθάρισμα, με σεβασμό και αγάπη για να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά του πάρκου που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια το Φεστιβάλ. Στη συνέχεια, υψώνονται οι σκαλωσιές στις κατασκευές που θα μπουν τα ταμπλό και οι εκθέσεις του Φεστιβάλ, έπειτα οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, το στήσιμο των σκηνών κ.ο.κ. «Οργασμός δουλειάς» καθημερινά από συνεργεία νέων και μεγαλύτερων, που με μεράκι χτίζουν την όμορφη πολιτεία του Φεστιβάλ.

Οπως μας δήλωσε ο Δημήτρης Βιτάλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ: «Από τη Δευτέρα που έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο πάρκο, δεκάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ βρίσκονται στο χώρο, προκειμένου να βοηθήσει ο καθένας με τη γνώση, το μεράκι του, για να είναι όλα έτοιμα! Ευελπιστούμε ότι θα είναι το πιο όμορφο Φεστιβάλ, τουλάχιστον των τελευταίων ετών, όπως αξίζει στα 50 χρόνια της ΚΝΕ και τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, που έρχεται να γιορτάσει αυτό το Φεστιβάλ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ