Τρίτη 25 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΣ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ»
Να γίνουν χωρίς αποκλεισμούς οι αρχαιρεσίες στο επιχειρησιακό σωματείο

Την ανάγκη για συλλογικές διαδικασίες, με τη συμμετοχή των εργαζομένων, χωρίς αποκλεισμούς, επισημαίνει η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης «Σκλαβενίτης», μπροστά στις επικείμενες αρχαιρεσίες του επιχειρησιακού σωματείου.

Αντιπροσωπεία της ΔΑΣ παρέδωσε χτες στον πρόεδρο του επιχειρησιακού σωματείου αιτήσεις εγγραφής των εργαζομένων που απαρτίζουν έως τώρα το ψηφοδέλτιό της. Επίσης, γνωστοποίησε για μια ακόμα φορά την πρόθεση να συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΑΣ σημειώνει: «Καλούμε το απερχόμενο ΔΣ του σωματείου να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες, δημόσια, ανοιχτά, σε κάθε κατάστημα, στις αποθήκες και στα γραφεία, το χρόνο και τον τόπο σύγκλησης της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης που θα αποφασίσει τη διεξαγωγή, τις χρονικές προθεσμίες και τους όρους των εκλογών. Να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να γίνουν τα παραπάνω γνωστά σε όλους τους συναδέλφους μέσα από συλλογικές διαδικασίες. Να προχωρήσουν όλες οι συλλογικές διαδικασίες ανοιχτά και δημοκρατικά, χωρίς αποκλεισμούς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ