Τρίτη 30 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 7 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα πορθμεία και τα καράβια της ακτοπλοΐας στο λιμάνι του Πειραιά, για να συζητήσει με τους ναυτεργάτες.

-- Στις 9 π.μ., ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

-- Στη 1 μ.μ., ο Αριστείδης Λαμπαδάς, μέλος της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα ΕΛΤΑ Κοζάνης.

-- Στις 2 μ.μ., η Δώρα Δημαράκη, μέλος της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων «ΔΙΑΔΥΜΑ».

-- Στις 4 μ.μ., η Δώρα Δημαράκη θα περιοδεύσει στα σούπερ μάρκετ της Κοζάνης.

-- Στις 5 μ.μ., ο Αριστείδης Λαμπαδάς θα περιοδεύσει στο Νυχτερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης.

Αύριο Τετάρτη, στις 12 μ., ο Θανάσης Χαστάς θα περιοδεύσει στην κατασκευή της πανεπιστημιούπολης Κοζάνης.

Την Πέμπτη 1 Νοέμβρη, στις 5.30 μ.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, θα επισκεφτεί τα εμπορικά καταστήματα και τους επαγγελματίες στο κέντρο του Μενιδίου.

Την Κυριακή 4 Νοέμβρη, οι Οργανώσεις Βύρωνα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τα 74 χρόνια από το ηρωικό Μπλόκο. Στις 7 μ.μ., στον δημοτικό κινηματογράφο «Ν. Ελβετία» (πρώην «Λουίζα», Ν. Ελβετίας 34), θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο. Θα προηγηθεί, στις 6 μ.μ., κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Εθνικής Αντίστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ