Τρίτη 30 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Απέσπασε συγχαρητήρια το Ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Τα 100 χρόνια ηρωικής Ιστορίας του ΚΚΕ και η σύγχρονη στρατηγική του, όλα αυτά που ενέπνευσαν και τους δημιουργούς που συμμετείχαν στον λογοτεχνικό διαγωνισμό, διέτρεξαν το δεύτερο μέρος της χτεσινής εκδήλωσης μέσα από τη μεγάλη οθόνη, κατά τη διάρκεια της επίσημης προβολής του Ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τα 100 χρόνια του Κόμματος.

Συγκίνηση και περηφάνια, σεβασμός και θαυμασμός, ευθύνη αλλά και αισιοδοξία... τα συναισθήματα διαδέχονταν το ένα τ' άλλο και διαπλέκονταν, για 100 ολόκληρα λεπτά που κράτησε η προβολή.

Η φροντισμένη παραγωγή της ΚΕ του ΚΚΕ, στην οποία συνέβαλαν εθελοντικά εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος, αλλά ακόμα και άνθρωποι που δεν συνδέονταν ποτέ με το Κόμμα, όμως σέβονται τον χαρακτήρα και την Ιστορία του, κέρδισε πραγματικά το κοινό και απέσπασε θερμά λόγια και συγχαρητήρια. Παράλληλα, δίνει το κίνητρο για παραπέρα μελέτη, εμπνέει τον θεατή να σκύψει πάνω σε πλευρές της Ιστορίας του Κόμματος και σε αυτό το νήμα που διατρέχει αυτήν τη διαδρομή του ενός αιώνα, κρατώντας άσβεστη τη φλόγα της χαραυγής μιας νέας ανθρώπινης κοινωνίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ