Τρίτη 11 Δεκέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε εξέλιξη οι αρχαιρεσίες στο ΣΕΜΙΣΕΑ

Σε εξέλιξη μέχρι και την Κυριακή 16/12 βρίσκονται οι αρχαιρεσίες στο Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες - Ιδρύματα - Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ).

Σήμερα Τρίτη (2 μ.μ. - 6 μ.μ.) η κάλπη θα βρίσκεται στο Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής (Γλάδστωνος 3, Στοά Φέξη, 7ος όροφος) και αύριο Τετάρτη (1 μ.μ. - 9 μ.μ.) στο δημαρχείο Κερατσινίου (Ελ. Βενιζέλου 200).

Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων» στην Ειδική Αγωγή καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιό της, δυναμώνοντας την πάλη «για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια, για την κατάργηση της εμπορευματοποίησης σε Πρόνοια και Ειδική Αγωγή».

Οπως επισημαίνει, «η ψήφος στην "Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων" είναι ψήφος καθαρού μετώπου ενάντια σε κυβέρνηση - ΕΕ και στους επιχειρηματίες του χώρου, ψήφος άρνησης συστράτευσης με τους εκμεταλλευτές μας (...) Είναι φωνή εναντίωσης όχι μόνο στη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, αλλά και στις δυνάμεις της δικής μας Ομοσπονδίας, της ΠΟΜΕΕΑ, που έκλεισαν για δύο χρόνια την Ομοσπονδία, αρνούμενοι και το στοιχειώδες, τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αρκούμενες στο να εκδίδουν κάποιες ανακοινώσεις, σαν τον αντίλαλο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο χώρο μας. Εφτασαν στο σημείο να αρνούνται να καλέσουν ακόμα και το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Ομοσπονδίας, αφού η θητεία του ΔΣ έχει λήξει εδώ κι ένα μήνα».

Τις επόμενες μέρες οι κάλπες θα βρίσκονται: Την Πέμπτη 13/12, 12 μ. έως 9 μ.μ., στα Δυτικά Προάστια (ΙΠΑΠ «Θεοτόκος», Ιδιωτικό Κέντρο «Εξέλιξη» και στα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων Περιστερίου). Την Παρασκευή 14/12, στα Νότια Προάστια (Πανελλήνιο Σωματείο ΑμεΑ «Ερμής», Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, Φάρος Τυφλών, Ιδιωτικά Κέντρα «Αυτενέργεια» και Προσέγγιση) καθώς και στη Νομική Σχολή (Μασσαλίας 4). Το Σάββατο 15/12, στη Νομική Σχολή (9 π.μ. έως 1 μ.μ.) και στα γραφεία του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού (2 μ.μ. έως 9 μ.μ.). Την Κυριακή 16/12, 10 π.μ. έως 6 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ